Znajdź Firmę
posiadamy 100174 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 274 opinii

Dzięki naszej stronie każdy może przeczytać wartościowe opinie na temat wielu firm, a więc poznać przyszłego pracodawcę, kiedy zostaliśmy zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną lub chcemy dopiero aplikować na oferowane przez niego stanowisko i ciągle się wahamy czy warto. Poza tym również osoby prowadzące własne firmy mogą szybko sprawdzić, kim jest, czym się zajmuje i jakie opinie ma osoba lub spółka, która chce z nimi nawiązać współpracę. Już teraz nie musisz dowiadywać się informacji na temat firm od znajomych czy szukać usilnie osób, które miały z nimi do czynienia. Nasz serwis działa po to, by w szybki i łatwy sposób dać Ci niezbędną dawkę wiedzy. 

Co więcej nie tylko możesz odszukać informacje o danej firmie, ale również je dodać. W ten sposób podzielisz się swoimi doświadczeniami z innymi. Pamiętaj jednak, że wpis powinien być rzetelny oraz przekazywać wyłącznie prawdziwe informacje, ponieważ może on stanowić cenne źródło wiedzy dla innych użytkowników. Nasz serwis stara się bowiem zamieszczać tylko wiarygodne opinie, by można było na ich podstawie podejmować decyzje, od których nieraz zależy dalsza kariera czy działalność wielu osób. 

Zamieszczamy zarówno negatywne, jak i pozytywne opinie. Zdajemy sobie bowiem sprawę z tego, że na rynku znajduje się wiele firm, które niestety oszukują pracowników lub partnerów biznesowych. U nas dowiesz się jak jest naprawdę. Internet jest źródłem wiedzy dla każdego, a nasz serwis to szybki, łatwy w obsłudze i darmowy sposób sprawdzania firm. Dzięki temu każdy ma do niego dostęp i nie padnie ofiarą oszustwa czy nie zatrudni się u kogoś, kto jedynie wykorzystuje pracowników. Zanim podejmiesz decyzję, odwiedź naszą stronę.

Niedawno
Dodane Firmy
Sochaczew
Żelazowa Wola 7a
96-500
data dodania: 2018-03-29
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Przytyk
Oblas 40A
26-650
data dodania: 2018-03-29
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Warszawa
Zagłoby 23/88
02-495
data dodania: 2018-03-29
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Skierniewice
Strobowska 21
96-100
data dodania: 2018-03-29
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Grodzisk Mazowiecki
Bartniaka 26
05-825
data dodania: 2018-03-29
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Radom
Słowackiego 11
26-600
data dodania: 2018-03-29
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Warszawa
Kopernika 30/506
00-336
data dodania: 2018-03-29
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Skierniewice
Pamiętna 41
96-100
data dodania: 2018-03-29
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Grodzisk Mazowiecki
Piękna 5
05-825
data dodania: 2018-03-29
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Kraków
Dekerta 16
30-703
data dodania: 2018-03-29
Ilość opini: 2
ocena
5/5
Popularne
Filrmy
Stalowa Wola
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 1
ocena
4.5/5
Kraków
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Rzeszów
Przemysłowa 14 B
35-105
data dodania: 2016-09-07
Ilość opini: 1
ocena
4/5
Warszawa
Żurawia
00-680
data dodania: 2016-09-09
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Warszawa
Al.Jerozolimskie 96
00-807
data dodania: 2016-09-07
Ilość opini: 2
ocena
5/5
Rzeszów
Langiewicza 33
35-021
data dodania: 2016-09-07
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Poznan
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Ostrów Lubelski
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Siechnice
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 1
ocena
4.5/5
Rzeszów
Starzyńskiego 22/11
35-508
data dodania: 2016-09-07
Ilość opini: 2
ocena
4/5
Ostatnio dodane
Komentarze
TREA - Centrum Medycyny Naturalnej i Odnowy Biologicznej

" Najlepsze w Warszawie miejsce,..."

The CARBAR

" The Carbar czyli..."

Sklep firmowy Technika Grzewcza BEREDA

" Sklep zaopatrzony w piece..."

STELCO S.C.

" Trwały i ładny efekt..."

Remake Studio Paweł Sadowski

" Super zgrana ekipa z..."

PED-BRUK

" Ci panowie znają się na..."

Apartamenty MORELOVE

" Luksus i nowoczesność w..."

Makbud S.C.

" Na próżno szukać w..."

Ośrodek Szkoleniowy KONTIMEX

" Ośrodek szkoleniowy,..."

KABEX Docieplenia

" Genialne farby i tynki..."

WYBIERZ
WOJEWÓDZTWO
image/svg+xml
Często
komentowane

zdecydowanie odradzam to pseudofachowcy którzy za guzik biora duza kase to firma tel kol

Sprawdzona firma, sprawne busy, kontakt ze spedytorem mistrzowski. A co w sumie w tym wszystkim najważniejsze to ceny za przewóz nie zbiją z...

Byłam na szkoleniu prowadzonym przez panią Kwiatkowską. To dobry szkoleniowiec, który umie przekazać swoją wiedzę w przystępny sposób....

Najwyżej oceniane
firmy
Malara Mieczyslaw Uslugi Blacharsko-Lakiernicze

"Firma Malara Mieczyslaw Uslugi..."

AMS-Morisson Czeslaw Morisson

"AMS-Morisson Czeslaw Morisson z Ostrów..."

Alarmed Sp. z o.o.

"Przedsiębiorstwo Alarmed Sp. z o.o. posiada..."

Inter-Auto-Net Marek Ponikowski

"Specjalizacja firmy Inter-Auto-Net Marek..."

Euroexpert Rzeczoznawstwo Jerzy Ziajka

"Euroexpert Rzeczoznawstwo Jerzy Ziajka z..."

Makbud S.C. Ewa Jedrychowicz Miroslaw Klimek

"Specjalizacja firmy Makbud S.C. Ewa..."

Exall Wynajem Maszyn Budowlanych

"Firma Exall Wynajem Maszyn Budowlanych działa..."

Konpol Michal Konopka

"Firma Konpol Michal Konopka działa w branży..."

Pg Pack Poland Przemyslaw Gawronski

"Firma Pg Pack Poland Przemyslaw Gawronski..."

Crl Sp. z o.o. Przedsiebiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Uslugowe

"Działalność firmy Crl Sp. z o.o...."

Nota prawna przetwarzania danych o firmach

Nota prawna przetwarzania danych: „Do jawnych danych i informacji udostępnianych przez CEIDG nie stosuje się przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2014 r. poz. 1182 i 1662 oraz z 2015 r. poz. 1309), z wyjątkiem przepisów art. 14–19a i art. 21–22a oraz rozdziału 5 tej ustawy.”