Znajdź Firmę
posiadamy 100144 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 204 opinii

Dzięki naszej stronie każdy może przeczytać wartościowe opinie na temat wielu firm, a więc poznać przyszłego pracodawcę, kiedy zostaliśmy zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną lub chcemy dopiero aplikować na oferowane przez niego stanowisko i ciągle się wahamy czy warto. Poza tym również osoby prowadzące własne firmy mogą szybko sprawdzić, kim jest, czym się zajmuje i jakie opinie ma osoba lub spółka, która chce z nimi nawiązać współpracę. Już teraz nie musisz dowiadywać się informacji na temat firm od znajomych czy szukać usilnie osób, które miały z nimi do czynienia. Nasz serwis działa po to, by w szybki i łatwy sposób dać Ci niezbędną dawkę wiedzy. 

Co więcej nie tylko możesz odszukać informacje o danej firmie, ale również je dodać. W ten sposób podzielisz się swoimi doświadczeniami z innymi. Pamiętaj jednak, że wpis powinien być rzetelny oraz przekazywać wyłącznie prawdziwe informacje, ponieważ może on stanowić cenne źródło wiedzy dla innych użytkowników. Nasz serwis stara się bowiem zamieszczać tylko wiarygodne opinie, by można było na ich podstawie podejmować decyzje, od których nieraz zależy dalsza kariera czy działalność wielu osób. 

Zamieszczamy zarówno negatywne, jak i pozytywne opinie. Zdajemy sobie bowiem sprawę z tego, że na rynku znajduje się wiele firm, które niestety oszukują pracowników lub partnerów biznesowych. U nas dowiesz się jak jest naprawdę. Internet jest źródłem wiedzy dla każdego, a nasz serwis to szybki, łatwy w obsłudze i darmowy sposób sprawdzania firm. Dzięki temu każdy ma do niego dostęp i nie padnie ofiarą oszustwa czy nie zatrudni się u kogoś, kto jedynie wykorzystuje pracowników. Zanim podejmiesz decyzję, odwiedź naszą stronę.

Niedawno
Dodane Firmy
data dodania: 2018-01-18
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045
data dodania: 2017-12-22
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
data dodania: 2017-12-22
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
data dodania: 2017-12-21
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045
data dodania: 2017-12-21
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045
data dodania: 2017-12-21
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045
data dodania: 2017-12-21
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Wrocław
Zwycięska 14f1/6
53-033
data dodania: 2017-12-20
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Rzeszów
Architektów 1/45
35-082
data dodania: 2017-12-20
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045
data dodania: 2017-12-20
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Popularne
Filrmy
Stalowa Wola
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Warszawa
Żurawia
00-680
data dodania: 2016-09-09
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Kraków
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Warszawa
Al.Jerozolimskie 96
00-807
data dodania: 2016-09-07
Ilość opini: 2
ocena
5/5
Ostrów Lubelski
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Poznan
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Rzeszów
Langiewicza 33
35-021
data dodania: 2016-09-07
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Siechnice
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Warszawa
Cybernetyki 7
02-677
data dodania: 2016-09-06
Ilość opini: 2
ocena
5/5
Rzeszów
Starzyńskiego 22/11
35-508
data dodania: 2016-09-07
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Ostatnio dodane
Komentarze
Makbud S.C. Ewa Jedrychowicz Miroslaw Klimek

" W tamtym roku kupiłam..."

Mati-Met Kraków - Systemy ogrodzeniowe

"Słyszałem o firmie że działa w Rzeszowie,..."

Uslugi Transportowe Stefanski Bogdan

" Nie polecam, zwykły..."

Agrocom Firma Wielobranzowa

"Agrocom to oszuści! Rogala to zwykły oszust...."

1 Fire

"Duża oferta odzieży roboczej i sprzętu..."

Alicja i Jaroslaw Nowak Zwierzeta Hodowlane Szynszyle

"nie zapłacił 100 euro do tej chwili a trwa to..."

WYBIERZ
WOJEWÓDZTWO
image/svg+xml
Często
komentowane

zdecydowanie odradzam to pseudofachowcy którzy za guzik biora duza kase to firma tel kol

Sprawdzona firma, sprawne busy, kontakt ze spedytorem mistrzowski. A co w sumie w tym wszystkim najważniejsze to ceny za przewóz nie zbiją z...

Byłam na szkoleniu prowadzonym przez panią Kwiatkowską. To dobry szkoleniowiec, który umie przekazać swoją wiedzę w przystępny sposób....

Najwyżej oceniane
firmy
Inter-Auto-Net Marek Ponikowski

"Specjalizacja firmy Inter-Auto-Net Marek..."

Euroexpert Rzeczoznawstwo Jerzy Ziajka

"Euroexpert Rzeczoznawstwo Jerzy Ziajka z..."

Makbud S.C. Ewa Jedrychowicz Miroslaw Klimek

"Specjalizacja firmy Makbud S.C. Ewa..."

Exall Wynajem Maszyn Budowlanych

"Firma Exall Wynajem Maszyn Budowlanych działa..."

Konpol Michal Konopka

"Firma Konpol Michal Konopka działa w branży..."

Pg Pack Poland Przemyslaw Gawronski

"Firma Pg Pack Poland Przemyslaw Gawronski..."

Crl Sp. z o.o. Przedsiebiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Uslugowe

"Działalność firmy Crl Sp. z o.o...."

Nikodem Firma Handlowo-Uslugowa Leslaw Sowinski

"Siedziba firmy Nikodem Firma Handlowo-Uslugowa..."

Studio S Uslugi Kamieniarskie i Reklamowe Michal Szkaluba

"Siedziba firmy Studio S Uslugi Kamieniarskie i..."

Majsterkownia.pl Narzedzia

"Działalność firmy Majsterkownia.pl Narzedzia..."

Nota prawna przetwarzania danych o firmach

Nota prawna przetwarzania danych: „Do jawnych danych i informacji udostępnianych przez CEIDG nie stosuje się przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2014 r. poz. 1182 i 1662 oraz z 2015 r. poz. 1309), z wyjątkiem przepisów art. 14–19a i art. 21–22a oraz rozdziału 5 tej ustawy.”