Znajdź Firmę
posiadamy 11241 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 376 opinii

Dzięki naszej stronie każdy może przeczytać wartościowe opinie na temat wielu firm, a więc poznać przyszłego pracodawcę, kiedy zostaliśmy zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną lub chcemy dopiero aplikować na oferowane przez niego stanowisko i ciągle się wahamy czy warto. Poza tym również osoby prowadzące własne firmy mogą szybko sprawdzić, kim jest, czym się zajmuje i jakie opinie ma osoba lub spółka, która chce z nimi nawiązać współpracę. Już teraz nie musisz dowiadywać się informacji na temat firm od znajomych czy szukać usilnie osób, które miały z nimi do czynienia. Nasz serwis działa po to, by w szybki i łatwy sposób dać Ci niezbędną dawkę wiedzy. 

Co więcej nie tylko możesz odszukać informacje o danej firmie, ale również je dodać. W ten sposób podzielisz się swoimi doświadczeniami z innymi. Pamiętaj jednak, że wpis powinien być rzetelny oraz przekazywać wyłącznie prawdziwe informacje, ponieważ może on stanowić cenne źródło wiedzy dla innych użytkowników. Nasz serwis stara się bowiem zamieszczać tylko wiarygodne opinie, by można było na ich podstawie podejmować decyzje, od których nieraz zależy dalsza kariera czy działalność wielu osób. 

Zamieszczamy zarówno negatywne, jak i pozytywne opinie. Zdajemy sobie bowiem sprawę z tego, że na rynku znajduje się wiele firm, które niestety oszukują pracowników lub partnerów biznesowych. U nas dowiesz się jak jest naprawdę. Internet jest źródłem wiedzy dla każdego, a nasz serwis to szybki, łatwy w obsłudze i darmowy sposób sprawdzania firm. Dzięki temu każdy ma do niego dostęp i nie padnie ofiarą oszustwa czy nie zatrudni się u kogoś, kto jedynie wykorzystuje pracowników. Zanim podejmiesz decyzję, odwiedź naszą stronę.

Niedawno
Dodane Firmy
Rzeszów
kpt. Raginisa 1
35-513
data dodania: 2022-07-22
Ilość opini: 2
ocena
5/5
Ostrowiec Świętokrzyski
al. Jana Pawła II 11
27-400
data dodania: 2022-07-12
Ilość opini: 2
ocena
5/5
Rzeszów
Langiewicza 22
35-021
data dodania: 2022-06-13
Ilość opini: 1
ocena
5/5
data dodania: 2022-06-13
Ilość opini: 2
ocena
5/5
Rzeszów
Goździkowa 14A
35-604
data dodania: 2022-06-13
Ilość opini: 2
ocena
5/5
Leżajsk
Polna 14
37-300
data dodania: 2022-05-04
Ilość opini: 2
ocena
5/5
Jarosław
Wierzbna 257A
37-500
data dodania: 2022-03-29
Ilość opini: 3
ocena
5/5
Warszawa
Arkuszowa 73
01-934
data dodania: 2022-03-21
Ilość opini: 2
ocena
5/5
Rzeszów
Warszawska 82
35-205
data dodania: 2022-03-17
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Rzeszów
Al. Sikorskiego 2
35-304
data dodania: 2022-03-04
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Popularne
Filrmy
Stalowa Wola
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 2
ocena
2.5/5
Poznan
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Warszawa
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Wroclaw
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Katowice
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Chorzów
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Radom
PL-26-612
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 1
ocena
1/5
Zwolen
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Lódz
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Szczytno
PL-12100
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Ostatnio dodane
Komentarze
Softnetium

" Softnetium pomogło mi w dużym..."

RESCOLD klimatyzacja Rzeszów

" Świetnie wyszkolona..."

Exceleo oryginalne meble z Włoch

" Wysoki standard mebli, miła..."

Klinika Flebologii Belvedere

" Świetni specjaliści,..."

Argonium strony www

"jest posko"

Meble ADA sklep meblowy online

"Polecam, zakupione meble są dobrej jakości, a..."

Mikron serwis elektronarzędzi MACALLISTER

"Duży wybór części zamiennych, pomocna..."

Onkomedica Centrum Terapii Nowotworów

"Pan doktor Paweł Morawski to świetny..."

Agencja Interaktywna Zakład Reklamowy Rzeszów

"Śmiało polecam zakład reklamowy Rzeszów -..."

WYBIERZ
WOJEWÓDZTWO
image/svg+xml
Często
komentowane

100%

zdecydowanie odradzam to pseudofachowcy którzy za guzik biora duza kase to firma tel kol


100%

Sprawdzona firma, sprawne busy, kontakt ze spedytorem mistrzowski. A co w sumie w tym wszystkim najważniejsze to ceny za przewóz nie zbiją z...

Byłam na szkoleniu prowadzonym przez panią Kwiatkowską. To dobry szkoleniowiec, który umie przekazać swoją wiedzę w przystępny sposób....

Najwyżej oceniane
firmy
Smr Polska Sp. z o.o.

"Działalność firmy Smr Polska Sp. z o.o...."

Alutechnika Serwis plisy rolety markizy żaluzje

"Producent z Kielc. Od 1995 nieprzerwanie..."

Nafena Sp. z o.o.

"Specjalizacja firmy Nafena Sp. z o.o. to Pompy...."

SERV4B

"Firma zajmuje się prowadzeniem wsparcia..."

Solny Hotel w Bieszczadach

"Hotel Solny w Bieszczadach to piękne miejsce i..."

Las Olsztyn Sp. z o.o.

"Siedziba firmy Las Olsztyn Sp. z o.o. ulokowana..."

Rad-Pol Sp. z o.o.

" Stylowe meble oraz tkaniny Rad-Pol..."

Avans Centrum-Wschód Sp. z o.o. Sklep

"Działalność firmy Avans Centrum-Wschód Sp...."

Crl Sp. z o.o. Przedsiebiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Uslugowe

"Działalność firmy Crl Sp. z o.o...."

Mati-Met Kraków - Systemy ogrodzeniowe

" Mati-Met to wiodący producent nowoczesnych..."

Nota prawna przetwarzania danych o firmach

Nota prawna przetwarzania danych: „Do jawnych danych i informacji udostępnianych przez CEIDG nie stosuje się przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2014 r. poz. 1182 i 1662 oraz z 2015 r. poz. 1309), z wyjątkiem przepisów art. 14–19a i art. 21–22a oraz rozdziału 5 tej ustawy.”