Znajdź Firmę
posiadamy 100186 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 380 opinii

Dzięki naszej stronie każdy może przeczytać wartościowe opinie na temat wielu firm, a więc poznać przyszłego pracodawcę, kiedy zostaliśmy zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną lub chcemy dopiero aplikować na oferowane przez niego stanowisko i ciągle się wahamy czy warto. Poza tym również osoby prowadzące własne firmy mogą szybko sprawdzić, kim jest, czym się zajmuje i jakie opinie ma osoba lub spółka, która chce z nimi nawiązać współpracę. Już teraz nie musisz dowiadywać się informacji na temat firm od znajomych czy szukać usilnie osób, które miały z nimi do czynienia. Nasz serwis działa po to, by w szybki i łatwy sposób dać Ci niezbędną dawkę wiedzy. 

Co więcej nie tylko możesz odszukać informacje o danej firmie, ale również je dodać. W ten sposób podzielisz się swoimi doświadczeniami z innymi. Pamiętaj jednak, że wpis powinien być rzetelny oraz przekazywać wyłącznie prawdziwe informacje, ponieważ może on stanowić cenne źródło wiedzy dla innych użytkowników. Nasz serwis stara się bowiem zamieszczać tylko wiarygodne opinie, by można było na ich podstawie podejmować decyzje, od których nieraz zależy dalsza kariera czy działalność wielu osób. 

Zamieszczamy zarówno negatywne, jak i pozytywne opinie. Zdajemy sobie bowiem sprawę z tego, że na rynku znajduje się wiele firm, które niestety oszukują pracowników lub partnerów biznesowych. U nas dowiesz się jak jest naprawdę. Internet jest źródłem wiedzy dla każdego, a nasz serwis to szybki, łatwy w obsłudze i darmowy sposób sprawdzania firm. Dzięki temu każdy ma do niego dostęp i nie padnie ofiarą oszustwa czy nie zatrudni się u kogoś, kto jedynie wykorzystuje pracowników. Zanim podejmiesz decyzję, odwiedź naszą stronę.

Niedawno
Dodane Firmy
Rzeszów
data dodania: 2019-03-11
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Dębica
Pustynia 84G
39-200
data dodania: 2019-02-20
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Piaseczno
Gruszek i Jabłuszek 7
05-502
data dodania: 2019-02-20
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Rzeszów
Warszawska 71
35-230
data dodania: 2019-02-20
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Zielonka
Wyszyńskiego 62
05-220
data dodania: 2019-02-13
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Zaczernie
Zaczernie 190 G
36-062
data dodania: 2019-02-12
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Rzeszów
Matejki 12
35-105
data dodania: 2018-12-14
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Koronowo
Przemysłeowa 9
86-010
data dodania: 2018-12-03
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Rzeszów
hoffmanowej 19
35-033
data dodania: 2018-09-01
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Rzeszów
Goździkowa 14A
35-604
data dodania: 2018-08-31
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Popularne
Filrmy
Stalowa Wola
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 2
ocena
2.5/5
Rzeszów
Przemysłowa 14 B
35-105
data dodania: 2016-09-07
Ilość opini: 1
ocena
4/5
Warszawa
Żurawia
00-680
data dodania: 2016-09-09
Ilość opini: 3
ocena
2.8/5
Rzeszów
Langiewicza 33
35-021
data dodania: 2016-09-07
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Warszawa
Al.Jerozolimskie 96
00-807
data dodania: 2016-09-07
Ilość opini: 3
ocena
5/5
Kraków
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Siechnice
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 1
ocena
4.5/5
Ostrów Lubelski
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Poznan
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Rzeszów
Starzyńskiego 22/11
35-508
data dodania: 2016-09-07
Ilość opini: 2
ocena
4/5
Ostatnio dodane
Komentarze
Siedlisko Janczar Szkolenia Podkarpacie

"Organizowałam swoje wesele w Siedlisku Janczar..."

Cryo 6 - Imeso

"Firma Imeso posiada w swoim asortymencie bardzo..."

Italia Style praktyczne krzesła składane

" Meble solidne i fajnie..."

Progaz-Pp Sp. z o.o.

" Super firma solidnie..."

Labrada Studio Krzysztof Grajewski

" dietetyk po kursie..."

Petrus Piotr Kufel

"Firma wysyła, na uzyskane w internecie..."

Prometeusz Transport Andrzej Nadra

" W firmie to kierowców nie wiem..."

Prescom Mariusz Debicki

" Solidny deweloper. Jeśli..."

Diverse Jacek Reszka

" Przy zakupach za 600 zł..."

WYBIERZ
WOJEWÓDZTWO
image/svg+xml
Często
komentowane

zdecydowanie odradzam to pseudofachowcy którzy za guzik biora duza kase to firma tel kol

Sprawdzona firma, sprawne busy, kontakt ze spedytorem mistrzowski. A co w sumie w tym wszystkim najważniejsze to ceny za przewóz nie zbiją z...

Przydatne szkolenia w dobrej cenie. Elastyczne terminy, wygodne płatności. Polecam.

Najwyżej oceniane
firmy
gowork

"opinie o firmach, ogłsozenia o prace "

Łaciak Meble Góralskie

"Biesiadne Meble to sklep online, poprzez który..."

Inter-Auto-Net Marek Ponikowski

"Specjalizacja firmy Inter-Auto-Net Marek..."

Technetium

"Agencja kreatywna Technetium działa na polskim..."

Cerplast

"Firma Cerplast oferuje klientom doskonałej..."

Baggi Design

"Marka Baggi Design należy do spółki..."

Gabinet Stomatologiczny Agnieszka Majcher

"Jednym z profesjonalnych gabinetów..."

Stomatologia PRO-FAMILIA

"Stomatologia Pro-Familia to przychodnia..."

UNIQMETAL

"Firma Uniqmetal działa w obszarze..."

A & L Anna Partyka

"A & L Anna Partyka z Kolbuszowa to firma z..."

Nota prawna przetwarzania danych o firmach

Nota prawna przetwarzania danych: „Do jawnych danych i informacji udostępnianych przez CEIDG nie stosuje się przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2014 r. poz. 1182 i 1662 oraz z 2015 r. poz. 1309), z wyjątkiem przepisów art. 14–19a i art. 21–22a oraz rozdziału 5 tej ustawy.”