Znajdź Firmę
posiadamy 155 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 416 opinii

Dzięki naszej stronie każdy może przeczytać wartościowe opinie na temat wielu firm, a więc poznać przyszłego pracodawcę, kiedy zostaliśmy zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną lub chcemy dopiero aplikować na oferowane przez niego stanowisko i ciągle się wahamy czy warto. Poza tym również osoby prowadzące własne firmy mogą szybko sprawdzić, kim jest, czym się zajmuje i jakie opinie ma osoba lub spółka, która chce z nimi nawiązać współpracę. Już teraz nie musisz dowiadywać się informacji na temat firm od znajomych czy szukać usilnie osób, które miały z nimi do czynienia. Nasz serwis działa po to, by w szybki i łatwy sposób dać Ci niezbędną dawkę wiedzy. 

Co więcej nie tylko możesz odszukać informacje o danej firmie, ale również je dodać. W ten sposób podzielisz się swoimi doświadczeniami z innymi. Pamiętaj jednak, że wpis powinien być rzetelny oraz przekazywać wyłącznie prawdziwe informacje, ponieważ może on stanowić cenne źródło wiedzy dla innych użytkowników. Nasz serwis stara się bowiem zamieszczać tylko wiarygodne opinie, by można było na ich podstawie podejmować decyzje, od których nieraz zależy dalsza kariera czy działalność wielu osób. 

Zamieszczamy zarówno negatywne, jak i pozytywne opinie. Zdajemy sobie bowiem sprawę z tego, że na rynku znajduje się wiele firm, które niestety oszukują pracowników lub partnerów biznesowych. U nas dowiesz się jak jest naprawdę. Internet jest źródłem wiedzy dla każdego, a nasz serwis to szybki, łatwy w obsłudze i darmowy sposób sprawdzania firm. Dzięki temu każdy ma do niego dostęp i nie padnie ofiarą oszustwa czy nie zatrudni się u kogoś, kto jedynie wykorzystuje pracowników. Zanim podejmiesz decyzję, odwiedź naszą stronę.

Niedawno
Dodane Firmy
Kańczuga
Kolejowa 13
37-220
data dodania: 2019-05-14
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
data dodania: 2019-05-06
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Cieszyn
inż. Kiedronia Józefa 1-3
43-400
data dodania: 2019-05-03
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Zgłobice
Zbylitowskich 157
33-113
data dodania: 2019-04-25
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Rzeszów
Goździkowa 14A/1
35-604
data dodania: 2019-04-23
Ilość opini: 2
ocena
5/5
Rzeszów
data dodania: 2019-03-11
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
data dodania: 2019-02-20
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Piaseczno
Gruszek i Jabłuszek 7
05-502
data dodania: 2019-02-20
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Rzeszów
Warszawska 71
35-230
data dodania: 2019-02-20
Ilość opini: 1
ocena
3/5
Zielonka
Wyszyńskiego 62
05-220
data dodania: 2019-02-13
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Popularne
Filrmy
Nowa Wieś
Brzozowa79
05-806
data dodania: 2016-11-21
Ilość opini: 7
ocena
5/5
Kraków
PL-30-741
data dodania: 2016-11-02
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Warszawa
Połczyńska 21a
01-378
data dodania: 2016-11-22
Ilość opini: 7
ocena
5/5
Rzeszów
Hetmańska 24
35-085
data dodania: 2017-09-01
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Warszawa
PL-02-232
data dodania: 2016-11-02
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Rzeszów
Ułanów
35-308
data dodania: 2017-02-13
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Warszawa
PL-02-867
data dodania: 2016-11-02
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Warszawa
PL-02-255
data dodania: 2016-11-02
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Rzeszów
35-604
data dodania: 2017-04-26
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Kielce
Paderewskiego 3
25-017
data dodania: 2017-01-25
Ilość opini: 5
ocena
5/5
Ostatnio dodane
Komentarze
Strony internetowe Argonium Rzeszów

" Zleciłem stworzenie..."

Podkarpacka Kancelaria Rachunkowa

" Podkarpacka Kancelaria..."

Art-A - Kominki, Piece, Kafle

" Posiadam kominek od firmy..."

ST-Tower - Developer Szklane Tarasy

" ST-Tower - Developer..."

Monika Szyndak Notariusz w Rzeszowie

" Polecam Monikę Szydak..."

FHU Respharm Filip Dryzner

" W swojej klinice..."

Laweta Rzeszów - Pomoc drogowa Autostar

" Laweta Rzeszów - Pomoc..."

Poradnia Dobry Dietetyk

"wazylam 120 kg, mialam duze kompleksy. Ogolnie..."

WYBIERZ
WOJEWÓDZTWO
image/svg+xml
Często
komentowane

100%

zdecydowanie odradzam to pseudofachowcy którzy za guzik biora duza kase to firma tel kol


100%

Sprawdzona firma, sprawne busy, kontakt ze spedytorem mistrzowski. A co w sumie w tym wszystkim najważniejsze to ceny za przewóz nie zbiją z...

Jeżeli nie macie pomysłu jak uświetnić imprezę, to polecam Carbar. Zabawa i moc atrakcji gwarantowane, bo z taką...

Najwyżej oceniane
firmy
Szkolenia BHP - bezpiecznie w pracy Katarzyna Kwiatkowska

"Działamy jako firma BHP oferująca pełny..."

Inter-Trans Przeprowadzki Ewa Wojnowska

"Firma Inter Trans działa na rynku od 1999..."

Alutechnika Serwis plisy rolety markizy żaluzje

"Producent z Kielc. Od 1995 nieprzerwanie..."

SERV4B

"Firma zajmuje się prowadzeniem wsparcia..."

Solny Hotel w Bieszczadach

"Hotel Solny w Bieszczadach to piękne miejsce i..."

Mati-Met Kraków - Systemy ogrodzeniowe

" Mati-Met to wiodący producent nowoczesnych..."

Masaż Rzeszów

" Fizjo-Effect posiada szeroką ofertę..."

Alladyn - Czyszczenie dywanów Rzeszów

" Przedsiębiorstwo Alladyn funkcjonuje na..."

Skupy samochodowe - Katalog internetowy

" Poszukujesz profesjonalnej placówki,..."

Gabinet masażu w Rzeszowie

" Fizjo-Effect to gabinet masażu powstały w..."

Nota prawna przetwarzania danych o firmach

Nota prawna przetwarzania danych: „Do jawnych danych i informacji udostępnianych przez CEIDG nie stosuje się przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2014 r. poz. 1182 i 1662 oraz z 2015 r. poz. 1309), z wyjątkiem przepisów art. 14–19a i art. 21–22a oraz rozdziału 5 tej ustawy.”