Znajdź Firmę
posiadamy 100176 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 317 opinii

Dzięki naszej stronie każdy może przeczytać wartościowe opinie na temat wielu firm, a więc poznać przyszłego pracodawcę, kiedy zostaliśmy zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną lub chcemy dopiero aplikować na oferowane przez niego stanowisko i ciągle się wahamy czy warto. Poza tym również osoby prowadzące własne firmy mogą szybko sprawdzić, kim jest, czym się zajmuje i jakie opinie ma osoba lub spółka, która chce z nimi nawiązać współpracę. Już teraz nie musisz dowiadywać się informacji na temat firm od znajomych czy szukać usilnie osób, które miały z nimi do czynienia. Nasz serwis działa po to, by w szybki i łatwy sposób dać Ci niezbędną dawkę wiedzy. 

Co więcej nie tylko możesz odszukać informacje o danej firmie, ale również je dodać. W ten sposób podzielisz się swoimi doświadczeniami z innymi. Pamiętaj jednak, że wpis powinien być rzetelny oraz przekazywać wyłącznie prawdziwe informacje, ponieważ może on stanowić cenne źródło wiedzy dla innych użytkowników. Nasz serwis stara się bowiem zamieszczać tylko wiarygodne opinie, by można było na ich podstawie podejmować decyzje, od których nieraz zależy dalsza kariera czy działalność wielu osób. 

Zamieszczamy zarówno negatywne, jak i pozytywne opinie. Zdajemy sobie bowiem sprawę z tego, że na rynku znajduje się wiele firm, które niestety oszukują pracowników lub partnerów biznesowych. U nas dowiesz się jak jest naprawdę. Internet jest źródłem wiedzy dla każdego, a nasz serwis to szybki, łatwy w obsłudze i darmowy sposób sprawdzania firm. Dzięki temu każdy ma do niego dostęp i nie padnie ofiarą oszustwa czy nie zatrudni się u kogoś, kto jedynie wykorzystuje pracowników. Zanim podejmiesz decyzję, odwiedź naszą stronę.

Niedawno
Dodane Firmy
Krosno
Łukasiewicza 49
30-400
data dodania: 2018-06-07
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Tarnobrzeg
Pawłowskiego 7
39-400
data dodania: 2018-05-29
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Rzeszów
Rejtana 49/8
35-310
data dodania: 2018-05-09
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Ostrowiec Świętokrzyski
Denkowska, 45a
27-400
data dodania: 2018-05-09
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
data dodania: 2018-05-09
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Trzciana
Trzciana 73A
36-071
data dodania: 2018-05-09
Ilość opini: 0
brak oceny
firmy!
Sochaczew
Żelazowa Wola 7a
96-500
data dodania: 2018-03-29
Ilość opini: 2
ocena
5/5
Przytyk
Oblas 40A
26-650
data dodania: 2018-03-29
Ilość opini: 2
ocena
5/5
Warszawa
Zagłoby 23/88
02-495
data dodania: 2018-03-29
Ilość opini: 3
ocena
5/5
Skierniewice
Strobowska 21
96-100
data dodania: 2018-03-29
Ilość opini: 2
ocena
5/5
Popularne
Filrmy
Stalowa Wola
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 2
ocena
2.5/5
Rzeszów
Przemysłowa 14 B
35-105
data dodania: 2016-09-07
Ilość opini: 1
ocena
4/5
Kraków
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Warszawa
Żurawia
00-680
data dodania: 2016-09-09
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Warszawa
Al.Jerozolimskie 96
00-807
data dodania: 2016-09-07
Ilość opini: 2
ocena
5/5
Rzeszów
Langiewicza 33
35-021
data dodania: 2016-09-07
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Ostrów Lubelski
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Rzeszów
Starzyńskiego 22/11
35-508
data dodania: 2016-09-07
Ilość opini: 2
ocena
4/5
Poznan
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 1
ocena
5/5
Siechnice
data dodania: 2016-09-01
Ilość opini: 1
ocena
4.5/5
Ostatnio dodane
Komentarze
Diverse Jacek Reszka

" Przy zakupach za 600 zł..."

Chajec Grzegorz Przedsiebiorstwo Handlu Produkcji i Uslug

"Drodzy Państwo, Ja miałem pecha być u nich..."

Podkarpacki Oddzial Regionalny TPD

" Super stowarzyszenie,..."

Dringenberg Polska Sp. z o.o.

"Dla ludzi logicznie myslacych i dojrzalych..."

BCS Sp. z o.o.

" Remont domu i wykonanie..."

AHAW Autohandel

" Firma dobrze prowadzona,..."

Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo

" Duży wybór kamienia,..."

TREA - Centrum Medycyny Naturalnej i Odnowy Biologicznej

" Najlepsze w Warszawie miejsce,..."

The CARBAR

" The Carbar czyli..."

WYBIERZ
WOJEWÓDZTWO
image/svg+xml
Często
komentowane

zdecydowanie odradzam to pseudofachowcy którzy za guzik biora duza kase to firma tel kol

Sprawdzona firma, sprawne busy, kontakt ze spedytorem mistrzowski. A co w sumie w tym wszystkim najważniejsze to ceny za przewóz nie zbiją z...

Byłam na szkoleniu prowadzonym przez panią Kwiatkowską. To dobry szkoleniowiec, który umie przekazać swoją wiedzę w przystępny sposób....

Najwyżej oceniane
firmy
gowork

"W sieci najczęściej poszukujemy opinii o..."

Łaciak Meble Góralskie

"Biesiadne Meble to sklep online, poprzez który..."

Inter-Auto-Net Marek Ponikowski

"Specjalizacja firmy Inter-Auto-Net Marek..."

Technetium

"Agencja kreatywna Technetium działa na polskim..."

Cerplast

"Firma Cerplast oferuje klientom doskonałej..."

Baggi Design

"Marka Baggi Design należy do spółki..."

Gabinet Stomatologiczny Agnieszka Majcher

"Jednym z profesjonalnych gabinetów..."

A & L Anna Partyka

"A & L Anna Partyka z Kolbuszowa to firma z..."

Altra Biuro Rachunkowe Mieroslawa Siwek Stanislawa Kusyk

"Siedziba firmy Altra Biuro Rachunkowe..."

Stomatologia PRO-FAMILIA

"Stomatologia Pro-Familia to przychodnia..."

Nota prawna przetwarzania danych o firmach

Nota prawna przetwarzania danych: „Do jawnych danych i informacji udostępnianych przez CEIDG nie stosuje się przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2014 r. poz. 1182 i 1662 oraz z 2015 r. poz. 1309), z wyjątkiem przepisów art. 14–19a i art. 21–22a oraz rozdziału 5 tej ustawy.”