Znajdź Firmę
posiadamy 155 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 416 opinii
poznaj
opinie o firmie

The CARBAR

województwo: mazowieckie
adres: Grodzisk Mazowiecki Bartniaka 26, 05-825

e-mail: info@thecarbar.pl
strona: www.thecarbar.pl
telefon: 505 142 662

Liczba wyszukiwań: 242, ostatnio odwiedzony dnia: 17/05/2019
Autor: The Carbar

średnia ocena
5/5
na podstawie 10 opinii

Pragniesz nieszablonowej oprawy eventu czy imprezy okolicznościowej? Dzięki naszym kultowym samochodom do zadań specjalnych, Twoja impreza pozostanie na długo w pamięci zaproszonych gości. Doświadczenie gastronomiczne i duże możliwości eventowe samochodów The Carbar zaskoczą najwybredniejszych gości imprezy innowacyjnym podejściem do realizowanego przyjęcia. Oferta cateringowa przygotowywana w restauracji Piknik w połączeniu z naszymi zabytkowymi transporterami (Volkswagen T2 – Event Car i Fotobudka, Citroen HY – Drink Truck i Food Truck) pozwoli stworzyć niezapomniany event, imprezę urodzinową, firmową, garden party czy przyjęcie weselne. Organizujemy imprezy do 200 osób. Dzięki ograniczeniu liczby osób jesteśmy w stanie zapewnić najlepszą jakość serwowanych dań. Nasi doświadczeni kucharze przygotują dla Państwa ofertę dopasowaną do potrzeb i wymagań danego eventu. Połączone siły restauracji Piknik i The Carbar to gwarancja udanej imprezy. PROMOCJA Mamy dla Was 4 wyjątkowe samochody. Przy wynajęciu jednego samochodu na każdy kolejny dostajesz 10% rabatu. Zrób duży event we wszystkimi naszymi samochodami i wynegocjuj 50% rabatu! Zapraszamy Restauracja PIKNIK 05-825 Grodzisk Mazowiecki, ul. Bartniaka 26 (w parku Skarbków) Maciej Klimek / +48 505 142 662 Kinga Klimek / +48 793 688 818 info@thecarbar.pl

poznaj

opinie o The CARBAR

autor: mic54@********** 2018-04-18 17:14:37
ip: **.***.***.**186

The Carbar czyli zabytkowe samochody mają swój niepodważalny urok i każdy coś innego do zaoferowania. To świetna opcja żeby uatrakcyjnić każdą imprezę lub wesele.

niezweryfikowana
autor: zoltan123@********** 2018-05-23 11:24:41
ip: ***.***.***.**238

Mega pozytywne wrażenie i duże zainteresowanie gości weselnych. Fotobudka i samochód z drinkami były oblegane przez cały czas :))

niezweryfikowana
autor: romuald2@********** 2018-06-19 11:32:08
ip: ***.***.***.**107

Idea świetna. Wygląd samochodów przykuwa wzrok. To z pewnością niezapomniana atrakcja niezależnie od tego, czy zamówimy tylko jedną atrakcję czy wszystkie.

niezweryfikowana
autor: kehrbfrjdf@***** 2018-09-07 18:44:04
ip: ***.***.***.**.51

Przepyszne jedzenie, drinki. Świetna atrakcja w postaci fotobudki i DJ który rozkręcał imprezę. Samochody kapitalnie odrestaurowane, kolorowe, odpicowane na wysoki połysk ;) bardzo miła obsługa. Polecam w 100%

niezweryfikowana
autor: misi88@********* 2018-10-24 11:37:58
ip: **.***.***.**105

Polecam, impreza zorganizowana perfekcyjnie

niezweryfikowana
autor: jackdens@********** 2018-11-27 11:10:33
ip: ***.***.***.**.25

Bardzo dobre rozwiązanie na wszelkiego rodzaju imprezy i wesela i to bez ograniczeń wiekowych :)

niezweryfikowana
autor: zygiii5@********** 2019-01-28 10:12:36
ip: ***.***.***.**152

Szczerze polecam ! Bardzo dobra organizacja, świetna atmosfera, fajny kontakt z oryganizatorem, wyśmienite jedzenie, drinki, finger-foody. Kompleksowo i za rozsądną cenę. Polecam

niezweryfikowana
autor: marian4322@********** 2019-02-20 10:56:32
ip: *.***.***.**.13

Bardzo kreatywna ekipa, samochody zaj...ste, jedzenie i drinki sztos! Mega polecam na imprezy i nie tylko.

niezweryfikowana
autor: jarokrzyz@********* 2019-03-27 11:42:49
ip: **.***.***.**220

The carbar to wspaniali ludzie, na każdym kroku widać ich duże zaangażowanie w to co robią, wszystko na najwyższym poziomie, a samochody, ich wygląd i charakter, to prawdziwy majstersztyk.

niezweryfikowana
autor: joannarechla@********* 2019-04-26 12:33:58
ip: **.***.***.**123

Jeżeli nie macie pomysłu jak uświetnić imprezę, to polecam Carbar. Zabawa i moc atrakcji gwarantowane, bo z taką załogą nie można się nudzić.

niezweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
23.04.2019

" Zleciłem stworzenie..."

02.04.2019

" Podkarpacka Kancelaria..."

02.04.2019

" Posiadam kominek od firmy..."

02.04.2019

" ST-Tower - Developer..."

02.04.2019

" Polecam Monikę Szydak..."

02.04.2019

" Bardzo polecam..."

02.04.2019

" W swojej klinice..."

02.04.2019

" Laweta Rzeszów - Pomoc..."

02.04.2019

"wazylam 120 kg, mialam duze kompleksy. Ogolnie..."

Makbud S.C.
Grodzisk Mazowiecki
Nadarzyńska 77
05-825

Remake Studio Paweł Sadowski
Grodzisk Mazowiecki
Piękna 5
05-825

Przeglądasz informacje o firmie The CARBAR. Opinia firmy posiada 10 komentarzy. Ogólna ocena firmy The CARBAR wynosi niewiarygodna. Siedziba firmy The CARBAR zlokalizowana jest w Grodzisk Mazowiecki Bartniaka 26 05-825 data dodania 2018-03-29. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.