Znajdź Firmę
posiadamy 100186 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 377 opinii
poznaj
opinie o firmie

The CARBAR

województwo: mazowieckie
adres: Grodzisk Mazowiecki Bartniaka 26, 05-825

e-mail: info@thecarbar.pl
strona: www.thecarbar.pl
telefon: 505 142 662

Liczba wyszukiwań: 214, ostatnio odwiedzony dnia: 17/03/2019
Autor: The Carbar

średnia ocena
4.9/5
na podstawie 8 opinii

Pragniesz nieszablonowej oprawy eventu czy imprezy okolicznościowej? Dzięki naszym kultowym samochodom do zadań specjalnych, Twoja impreza pozostanie na długo w pamięci zaproszonych gości. Doświadczenie gastronomiczne i duże możliwości eventowe samochodów The Carbar zaskoczą najwybredniejszych gości imprezy innowacyjnym podejściem do realizowanego przyjęcia. Oferta cateringowa przygotowywana w restauracji Piknik w połączeniu z naszymi zabytkowymi transporterami (Volkswagen T2 – Event Car i Fotobudka, Citroen HY – Drink Truck i Food Truck) pozwoli stworzyć niezapomniany event, imprezę urodzinową, firmową, garden party czy przyjęcie weselne. Organizujemy imprezy do 200 osób. Dzięki ograniczeniu liczby osób jesteśmy w stanie zapewnić najlepszą jakość serwowanych dań. Nasi doświadczeni kucharze przygotują dla Państwa ofertę dopasowaną do potrzeb i wymagań danego eventu. Połączone siły restauracji Piknik i The Carbar to gwarancja udanej imprezy. PROMOCJA Mamy dla Was 4 wyjątkowe samochody. Przy wynajęciu jednego samochodu na każdy kolejny dostajesz 10% rabatu. Zrób duży event we wszystkimi naszymi samochodami i wynegocjuj 50% rabatu! Zapraszamy Restauracja PIKNIK 05-825 Grodzisk Mazowiecki, ul. Bartniaka 26 (w parku Skarbków) Maciej Klimek / +48 505 142 662 Kinga Klimek / +48 793 688 818 info@thecarbar.pl

poznaj

opinie o The CARBAR

autor: mic54@********** 2018-04-18 17:14:37
ip: **.***.***.**186

The Carbar czyli zabytkowe samochody mają swój niepodważalny urok i każdy coś innego do zaoferowania. To świetna opcja żeby uatrakcyjnić każdą imprezę lub wesele.

niezweryfikowana
autor: zoltan123@********** 2018-05-23 11:24:41
ip: ***.***.***.**238

Mega pozytywne wrażenie i duże zainteresowanie gości weselnych. Fotobudka i samochód z drinkami były oblegane przez cały czas :))

niezweryfikowana
autor: romuald2@********** 2018-06-19 11:32:08
ip: ***.***.***.**107

Idea świetna. Wygląd samochodów przykuwa wzrok. To z pewnością niezapomniana atrakcja niezależnie od tego, czy zamówimy tylko jedną atrakcję czy wszystkie.

niezweryfikowana
autor: kehrbfrjdf@***** 2018-09-07 18:44:04
ip: ***.***.***.**.51

Przepyszne jedzenie, drinki. Świetna atrakcja w postaci fotobudki i DJ który rozkręcał imprezę. Samochody kapitalnie odrestaurowane, kolorowe, odpicowane na wysoki połysk ;) bardzo miła obsługa. Polecam w 100%

niezweryfikowana
autor: misi88@********* 2018-10-24 11:37:58
ip: **.***.***.**105

Polecam, impreza zorganizowana perfekcyjnie

niezweryfikowana
autor: jackdens@********** 2018-11-27 11:10:33
ip: ***.***.***.**.25

Bardzo dobre rozwiązanie na wszelkiego rodzaju imprezy i wesela i to bez ograniczeń wiekowych :)

niezweryfikowana
autor: zygiii5@********** 2019-01-28 10:12:36
ip: ***.***.***.**152

Szczerze polecam ! Bardzo dobra organizacja, świetna atmosfera, fajny kontakt z oryganizatorem, wyśmienite jedzenie, drinki, finger-foody. Kompleksowo i za rozsądną cenę. Polecam

niezweryfikowana
autor: marian4322@********** 2019-02-20 10:56:32
ip: *.***.***.**.13

Bardzo kreatywna ekipa, samochody zaj...ste, jedzenie i drinki sztos! Mega polecam na imprezy i nie tylko.

niezweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
27.02.2019

" Meble solidne i fajnie..."

13.02.2019

" Super firma solidnie..."

17.12.2018

" dietetyk po kursie..."

16.12.2018

"Firma wysyła, na uzyskane w internecie..."

11.12.2018

" W firmie to kierowców nie wiem..."

11.10.2018

" Solidny deweloper. Jeśli..."

01.09.2018

" Polecam"

07.06.2018

" Przy zakupach za 600 zł..."

06.06.2018

"Drodzy Państwo, Ja miałem pecha być u nich..."

23.05.2018

" Super stowarzyszenie,..."

Osk Jada-R Jacek Boczkowski
Grodzisk Mazowiecki

Firma Osk Jada-R Jacek Boczkowski prowadzi...

Firma Marika Przedsiebiorstwo Handlowo-Uslugowe...

Sala Zabaw Miejsce Skarbów
Grodzisk Mazowiecki

Firma Sala Zabaw Miejsce Skarbów działa w...

Fabryka Tarcz Sciernych
Grodzisk Mazowiecki

Przedsiębiorstwo Fabryka Tarcz Sciernych...

Specjalizacja firmy Kaltech Biuro...

Oferta firmy Rolnik Firma Handlowo-Uslugowa...

Carina Krystyna Redel
Grodzisk Mazowiecki

Siedziba firmy Carina Krystyna Redel ulokowana...

Siedziba firmy Mega S.C. Ewa Jedrychowicz...

Przeglądasz informacje o firmie The CARBAR. Opinia firmy posiada 8 komentarzy. Ogólna ocena firmy The CARBAR wynosi niewiarygodna. Siedziba firmy The CARBAR zlokalizowana jest w Grodzisk Mazowiecki Bartniaka 26 05-825 data dodania 2018-03-29. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.