Znajdź Firmę
posiadamy 11237 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 347 opinii
poznaj
opinie o firmie

Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo

województwo: łódzkie
adres: Skierniewice Strobowska 21, 96-100

e-mail: biuro@kamieniarstwokowalczyk.com.pl
strona: www.kamieniarstwokowalczyk.com.pl
telefon: 502 271 327

Liczba wyszukiwań: 208, ostatnio odwiedzony dnia: 16/05/2022
Autor: Krzysztof Kowalczyk

średnia ocena
5/5
na podstawie 4 opinii

Firma „Kowalczyk” zajmuje się kompleksową obróbką kamienia naturalnego i produkcją materiałów wykończeniowych. Oferujemy duży wybór kamienia z całego świata i modeli nagrobków (pojedyncze, podwójne, niestandardowe) w konkurencyjnych cenach. Wszystkie zamówienia wykonujemy perfekcyjnie, z dbałością o najmniejsze szczegóły. Jesteśmy w stanie sprostać najbardziej wymagającym klientom. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do obejrzenia wystawy naszego zakładu, która znajduje się w Skierniewicach przy ul. Strobowskiej 21. Na wystawie mogą Państwo zobaczyć ponad 50 modeli nagrobków w różnych kolorach. Realizujemy również ZAMÓWIENIA INDYWIDUALNE. Oferta  Nagrobki chińskie  Nagrobki indyjskie  Pomniki  Kamień z całego świata  Dodatki i akcesoria kamieniarskie  Ozdoby kamieniarskie  Usługi kamieniarskie  Fotografie nagrobkowe  Zamówienia indywidualne (blaty kuchenne, parapety, schody, kominki i inne granitowe elementy wykończeniowe) Zapraszamy Krzysztof Kowalczyk – Nagrobki, Kamieniarstwo Ul. Strobowska 21 96-100 Skierniewice Tel: 502-271-327, 693-904-393

poznaj

opinie o Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo

autor: mic54@********** 2018-04-23 17:03:34
ip: **.***.***.**186

Duży wybór kamienia, możliwość negocjacji cen. Efekt fantastyczny, dokładnie taki jakiego oczekiwałem. Polecam http://www.pogrzebowe-kowalczyk.ns48.pl

niezweryfikowana
autor: zoltan123@********** 2018-05-23 12:23:46
ip: ***.***.***.**238

Pomnik wykonany z dbalością o szczegóły i zgodnie z moimi wytycznymi. Usługa wykonana kompleksowo tzn wraz z demontażem starego pomnika z lastryko, który był cały popękany.

niezweryfikowana
autor: adam878malysz@********* 2022-02-03 11:11:01
ip: **.***.***.**249

Dziękuję za wykonanie granitowych blatów do kuchni z granitu Star Galaxy. Są piękne i posłużą mi do końca życia. Pozdrawiam.

niezweryfikowana
autor: drtonakrszck@********* 2022-03-08 16:55:37
ip: **.***.***.**.55

Elegancki pomnik wykonany terminowo.

niezweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
04.05.2022

"Polecam, zakupione meble są dobrej jakości, a..."

29.03.2022

"Duży wybór części zamiennych, pomocna..."

25.03.2022

"Pan doktor Paweł Morawski to świetny..."

17.01.2022

"Śmiało polecam zakład reklamowy Rzeszów -..."

30.12.2021

" Polecam maszyny sprzątające Taski, są..."

10.05.2018

"Dla ludzi logicznie myslacych i dojrzalych..."

09.05.2018

" Remont domu i wykonanie..."

23.04.2018

" Firma dobrze prowadzona,..."

23.04.2018

" Duży wybór kamienia,..."

Oferta firmy Rawekon Nieruchomosci Sp. z o.o....

Orap Sp. z o.o.
Skierniewice

Orap Sp. z o.o. z Skierniewice to firma z...

Działalność gospodarcza Budopol Sp. z o.o....

W.L.R. Sp. z o.o.
Skierniewice

Działalność gospodarcza W.L.R. Sp. z o.o....

Siedziba firmy Akk-Plus Autorskie Programy...

Oferta firmy Allons Miedzynarodowa Sp. z o.o....

Avendo Sp. z o.o.
Skierniewice

Działalność firmy Avendo Sp. z o.o. skupiona...

Firma Polska Grupa Szkólkarska Sp. z o.o....

Przeglądasz informacje o firmie Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo. Opinia firmy posiada 4 komentarzy. Ogólna ocena firmy Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo wynosi niewiarygodna. Siedziba firmy Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo zlokalizowana jest w Skierniewice Strobowska 21 96-100 data dodania 2018-03-29. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.