Znajdź Firmę
posiadamy 155 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 416 opinii
poznaj
opinie o firmie

Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo

województwo: łódzkie
adres: Skierniewice Strobowska 21, 96-100

e-mail: biuro@kamieniarstwokowalczyk.com.pl
strona: www.kamieniarstwokowalczyk.com.pl
telefon: 502 271 327

Liczba wyszukiwań: 235, ostatnio odwiedzony dnia: 29/04/2019
Autor: Krzysztof Kowalczyk

średnia ocena
4.8/5
na podstawie 6 opinii

Firma „Kowalczyk” zajmuje się kompleksową obróbką kamienia naturalnego i produkcją materiałów wykończeniowych. Oferujemy duży wybór kamienia z całego świata i modeli nagrobków (pojedyncze, podwójne, niestandardowe) w konkurencyjnych cenach. Wszystkie zamówienia wykonujemy perfekcyjnie, z dbałością o najmniejsze szczegóły. Jesteśmy w stanie sprostać najbardziej wymagającym klientom. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do obejrzenia wystawy naszego zakładu, która znajduje się w Skierniewicach przy ul. Strobowskiej 21. Na wystawie mogą Państwo zobaczyć ponad 50 modeli nagrobków w różnych kolorach. Realizujemy również ZAMÓWIENIA INDYWIDUALNE. Oferta  Nagrobki chińskie  Nagrobki indyjskie  Pomniki  Kamień z całego świata  Dodatki i akcesoria kamieniarskie  Ozdoby kamieniarskie  Usługi kamieniarskie  Fotografie nagrobkowe  Zamówienia indywidualne (blaty kuchenne, parapety, schody, kominki i inne granitowe elementy wykończeniowe) Zapraszamy Krzysztof Kowalczyk – Nagrobki, Kamieniarstwo Ul. Strobowska 21 96-100 Skierniewice Tel: 502-271-327, 693-904-393

poznaj

opinie o Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo

autor: mic54@********** 2018-04-23 17:03:34
ip: **.***.***.**186

Duży wybór kamienia, możliwość negocjacji cen. Efekt fantastyczny, dokładnie taki jakiego oczekiwałem. Polecam http://www.pogrzebowe-kowalczyk.ns48.pl

niezweryfikowana
autor: zoltan123@********** 2018-05-23 12:23:46
ip: ***.***.***.**238

Pomnik wykonany z dbalością o szczegóły i zgodnie z moimi wytycznymi. Usługa wykonana kompleksowo tzn wraz z demontażem starego pomnika z lastryko, który był cały popękany.

niezweryfikowana
autor: hjbferdf@***** 2018-09-09 12:33:53
ip: ***.***.***.**.51

Nagrobek w bardzo atrakcyjnej cenie. Wszystko szybko i sprawnie. Wykonana pod nagrobek estetyczna podmurówka. Firma zdecydowanie godna polecenia.

niezweryfikowana
autor: jackdens@********** 2018-11-28 16:14:42
ip: ***.***.***.**.25

Miałem okazję korzystać z usług firmy kamieniarskiej Kowalczyk. Dziekuję za pomoc w wyborze nagrobka i kamienia. Jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego.

niezweryfikowana
autor: marian4322@********** 2019-02-22 10:59:14
ip: *.***.***.**.13

Polecam - tanio, szybko, elegancko. Po montażu posprzątane, ceny nieduże. To dobra, solidna firma.

niezweryfikowana
autor: joannarechla@********* 2019-04-29 12:16:55
ip: **.***.***.**123

Polecam. Szybko, tanio, posprzątane po montażu. Nagrobek dokładnie taki jak chciałam.

zweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
23.04.2019

" Zleciłem stworzenie..."

02.04.2019

" Podkarpacka Kancelaria..."

02.04.2019

" Posiadam kominek od firmy..."

02.04.2019

" ST-Tower - Developer..."

02.04.2019

" Polecam Monikę Szydak..."

02.04.2019

" Bardzo polecam..."

02.04.2019

" W swojej klinice..."

02.04.2019

" Laweta Rzeszów - Pomoc..."

02.04.2019

"wazylam 120 kg, mialam duze kompleksy. Ogolnie..."

PED-BRUK
Skierniewice
Pamiętna 41
96-100

A-Pic Design - Producent Pomp Ciepła
Skierniewice
Stefana Batorego 7
96-100

Przeglądasz informacje o firmie Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo. Opinia firmy posiada 6 komentarzy. Ogólna ocena firmy Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo wynosi niewiarygodna. Siedziba firmy Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo zlokalizowana jest w Skierniewice Strobowska 21 96-100 data dodania 2018-03-29. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.