Znajdź Firmę
posiadamy 100180 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 347 opinii
poznaj
opinie o firmie

Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo

województwo: łódzkie
adres: Skierniewice Strobowska 21, 96-100

e-mail: biuro@kamieniarstwokowalczyk.com.pl
strona: www.kamieniarstwokowalczyk.com.pl
telefon: 502 271 327

Liczba wyszukiwań: 198, ostatnio odwiedzony dnia: 08/12/2018
Autor: Krzysztof Kowalczyk

średnia ocena
4.9/5
na podstawie 4 opinii

Firma „Kowalczyk” zajmuje się kompleksową obróbką kamienia naturalnego i produkcją materiałów wykończeniowych. Oferujemy duży wybór kamienia z całego świata i modeli nagrobków (pojedyncze, podwójne, niestandardowe) w konkurencyjnych cenach. Wszystkie zamówienia wykonujemy perfekcyjnie, z dbałością o najmniejsze szczegóły. Jesteśmy w stanie sprostać najbardziej wymagającym klientom. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do obejrzenia wystawy naszego zakładu, która znajduje się w Skierniewicach przy ul. Strobowskiej 21. Na wystawie mogą Państwo zobaczyć ponad 50 modeli nagrobków w różnych kolorach. Realizujemy również ZAMÓWIENIA INDYWIDUALNE. Oferta  Nagrobki chińskie  Nagrobki indyjskie  Pomniki  Kamień z całego świata  Dodatki i akcesoria kamieniarskie  Ozdoby kamieniarskie  Usługi kamieniarskie  Fotografie nagrobkowe  Zamówienia indywidualne (blaty kuchenne, parapety, schody, kominki i inne granitowe elementy wykończeniowe) Zapraszamy Krzysztof Kowalczyk – Nagrobki, Kamieniarstwo Ul. Strobowska 21 96-100 Skierniewice Tel: 502-271-327, 693-904-393

poznaj

opinie o Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo

autor: mic54@********** 2018-04-23 17:03:34
ip: **.***.***.**186

Duży wybór kamienia, możliwość negocjacji cen. Efekt fantastyczny, dokładnie taki jakiego oczekiwałem. Polecam http://www.pogrzebowe-kowalczyk.ns48.pl

niezweryfikowana
autor: zoltan123@********** 2018-05-23 12:23:46
ip: ***.***.***.**238

Pomnik wykonany z dbalością o szczegóły i zgodnie z moimi wytycznymi. Usługa wykonana kompleksowo tzn wraz z demontażem starego pomnika z lastryko, który był cały popękany.

niezweryfikowana
autor: hjbferdf@***** 2018-09-09 12:33:53
ip: ***.***.***.**.51

Nagrobek w bardzo atrakcyjnej cenie. Wszystko szybko i sprawnie. Wykonana pod nagrobek estetyczna podmurówka. Firma zdecydowanie godna polecenia.

niezweryfikowana
autor: jackdens@********** 2018-11-28 16:14:42
ip: ***.***.***.**.25

Miałem okazję korzystać z usług firmy kamieniarskiej Kowalczyk. Dziekuję za pomoc w wyborze nagrobka i kamienia. Jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego.

niezweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
11.12.2018

" W firmie to kierowców nie wiem..."

11.10.2018

" Solidny deweloper. Jeśli..."

01.09.2018

" Polecam"

07.06.2018

" Przy zakupach za 600 zł..."

06.06.2018

"Drodzy Państwo, Ja miałem pecha być u nich..."

23.05.2018

" Super stowarzyszenie,..."

10.05.2018

"Dla ludzi logicznie myslacych i dojrzalych..."

09.05.2018

" Remont domu i wykonanie..."

23.04.2018

" Firma dobrze prowadzona,..."

Firma Endrix Biuro Uslug Finansowo-Ksiegowych...

Działalność gospodarcza Rezon...

Specjalizacja firmy Panelux Zaklad Szklarski...

Działalność firmy Krajowe Biuro Wyborcze...

Specjalizacja firmy Rawent Stal Logistic Sp.j....

Siedziba firmy Stamar Przedsiebiorstwo...

Stowarzyszenie Bibliotekarzy Polskich Zarzad...

Firma Serce Fundacja Rozwoju Kardiologii...

Przeglądasz informacje o firmie Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo. Opinia firmy posiada 4 komentarzy. Ogólna ocena firmy Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo wynosi niewiarygodna. Siedziba firmy Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo zlokalizowana jest w Skierniewice Strobowska 21 96-100 data dodania 2018-03-29. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.