Znajdź Firmę
posiadamy 11257 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 471 opinii
poznaj
opinie o firmie

Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo

województwo: łódzkie
adres: Skierniewice Strobowska 21, 96-100

e-mail: biuro@kamieniarstwokowalczyk.com.pl
strona: www.kamieniarstwokowalczyk.com.pl
telefon: 502 271 327

Liczba wyszukiwań: 489, ostatnio odwiedzony dnia: 11/04/2024
Autor: Krzysztof Kowalczyk

średnia ocena
5/5
na podstawie 17 opinii

Firma „Kowalczyk” zajmuje się kompleksową obróbką kamienia naturalnego i produkcją materiałów wykończeniowych. Oferujemy duży wybór kamienia z całego świata i modeli nagrobków (pojedyncze, podwójne, niestandardowe) w konkurencyjnych cenach. Wszystkie zamówienia wykonujemy perfekcyjnie, z dbałością o najmniejsze szczegóły. Jesteśmy w stanie sprostać najbardziej wymagającym klientom. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do obejrzenia wystawy naszego zakładu, która znajduje się w Skierniewicach przy ul. Strobowskiej 21. Na wystawie mogą Państwo zobaczyć ponad 50 modeli nagrobków w różnych kolorach. Realizujemy również ZAMÓWIENIA INDYWIDUALNE. Oferta  Nagrobki chińskie  Nagrobki indyjskie  Pomniki  Kamień z całego świata  Dodatki i akcesoria kamieniarskie  Ozdoby kamieniarskie  Usługi kamieniarskie  Fotografie nagrobkowe  Zamówienia indywidualne (blaty kuchenne, parapety, schody, kominki i inne granitowe elementy wykończeniowe) Zapraszamy Krzysztof Kowalczyk – Nagrobki, Kamieniarstwo Ul. Strobowska 21 96-100 Skierniewice Tel: 502-271-327, 693-904-393

poznaj

opinie o Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo

autor: mic54@********** 2018-04-23 17:03:34
ip: **.***.***.**186

Duży wybór kamienia, możliwość negocjacji cen. Efekt fantastyczny, dokładnie taki jakiego oczekiwałem. Polecam http://www.pogrzebowe-kowalczyk.ns48.pl

niezweryfikowana
autor: zoltan123@********** 2018-05-23 12:23:46
ip: ***.***.***.**238

Pomnik wykonany z dbalością o szczegóły i zgodnie z moimi wytycznymi. Usługa wykonana kompleksowo tzn wraz z demontażem starego pomnika z lastryko, który był cały popękany.

niezweryfikowana
autor: adam878malysz@********* 2022-02-03 11:11:01
ip: **.***.***.**249

Dziękuję za wykonanie granitowych blatów do kuchni z granitu Star Galaxy. Są piękne i posłużą mi do końca życia. Pozdrawiam.

niezweryfikowana
autor: drtonakrszck@********* 2022-03-08 16:55:37
ip: **.***.***.**.55

Elegancki pomnik wykonany terminowo.

niezweryfikowana
autor: adamfreds222@********* 2022-06-14 12:53:35
ip: ***.***.***.**217

Jestem zachwycona granitowymi balatami kuchennymi. Piękne i łatwe w utrzymaniu czystości.

niezweryfikowana
autor: lidziabugdaj@********* 2022-07-20 16:59:09
ip: **.***.***.**.42

Naprawdę solidny i niedrogi kamieniarz.

niezweryfikowana
autor: gabiwozniak666@********* 2022-10-25 11:34:57
ip: ***.***.***.**137

Kompleksowa opieka nad klientem, zamówienie zrealizowane zgodnie z życzeniami.

niezweryfikowana
autor: dobrarada22@********* 2022-11-22 15:08:07
ip: *.***.***.**.97

Kamieniarz warty polecenia. Wykonuje swoją pracę starannie i oddaje gotową bez opóźnień.

niezweryfikowana
autor: adamfiga35@********* 2022-12-09 10:43:09
ip: **.***.***.**138

Solidna firma kamieniarska wykonująca nie tylko nagrobki ale również blaty, parapety czy schody.

niezweryfikowana
autor: mfrau82@********* 2023-03-23 18:08:36
ip: ***.***.***.**236

W końcu znalazłam kamieniarza, któremu mogę zaufać - dzięki Kowalczyk i Wspólnicy moje marzenia o nowych, pięknych schodach się spełniły.

niezweryfikowana
autor: mfrau82@********* 2023-04-06 13:20:01
ip: ***.***.***.**254

Zakład kamieniarski Pana Kowalczyka to firma, którą polecam każdemu. Są to ludzie z doświadczeniem, którzy potrafią sprostać najbardziej wymagającym klientom

niezweryfikowana
autor: radziomajewski666@********* 2023-04-20 16:10:45
ip: ***.***.***.**178

Szukałem firmy, która zrobiłaby dla mnie nagrobek dla mojego ojca. Trafiłem na firmę Kowalczyk i nie żałuję. Ich pracownicy doradzili mi w wyborze odpowiedniego kamienia i zaprojektowali piękny nagrobek, który spełnił moje oczekiwania.

niezweryfikowana
autor: igloocarbuzz@********* 2023-05-23 18:45:39
ip: ***.***.***.**177

Jestem klientem firmy "Kowalczyk" od wielu lat i nigdy się nie zawiodłem. Ich nagrobki są wykonane z najwyższą starannością, a zespół jest zawsze gotowy odpowiedzieć na moje pytania i spełnić moje oczekiwania. To miejsce, które polecam z czystym sumieniem.

niezweryfikowana
autor: 7zyczenbuzz@********* 2023-07-04 19:34:19
ip: ***.***.***.**122

Muszę przyznać, że szukając firmy, która zajmuje się kamieniarstwem, miałem pewne obawy. Ale od momentu, kiedy zdecydowałem się na Kamieniarstwo Kowalczyk, wszelkie wątpliwości zostały rozwiane. Ich wykonanie kominka z granitu przeszło moje najśmielsze oczekiwania.

niezweryfikowana
autor: zobaczgumisia@********* 2023-10-18 12:42:37
ip: ***.***.***.**200

Po długich poszukiwaniach trafiłem na firmę Kowalczyk. Ich oferta była nie tylko konkurencyjna cenowo, ale także bardzo bogata w różnorodne modele i kolory kamienia. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonania.

niezweryfikowana
autor: makbudbuzz@********* 2024-01-29 14:21:08
ip: ***.***.***.**200

Kiedy potrzebowałam niestandardowego nagrobka, Usługi Kamieniarskie Kowalczyk okazały się najlepszym wyborem. Ich indywidualne podejście i umiejętność zrealizowania moich oczekiwań sprawiły, że jestem ogromnie wdzięczna.

niezweryfikowana
autor: makbudbuzz@********* 2024-01-29 14:21:19
ip: ***.***.***.**200

Kiedy potrzebowałam niestandardowego nagrobka, Usługi Kamieniarskie Kowalczyk okazały się najlepszym wyborem. Ich indywidualne podejście i umiejętność zrealizowania moich oczekiwań sprawiły, że jestem ogromnie wdzięczna.

niezweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
25.02.2024

" Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni,..."

29.01.2024

" Nadgodziny przy z..."

07.11.2023

" Polecam firmę. Surowce..."

15.08.2023

"Współpraca z Cerplast to pewność, że..."

01.08.2023

"Podkarpacki Fundusz Rozwoju to niezastąpiona..."

30.08.2023

" nie polecam "

25.08.2023

"Kancelaria Pana Krzysztofa zawsze nas wspiera i..."

31.07.2023

"Polecam DATA Com. Internet radiowy działa bez..."

18.11.2022

"Polecam maszyny od Hasborg, sprzęt jest..."

19.10.2022

"Z noclegów w samych hotelu nigdy nie..."

Specjalizacja firmy Ecogreze Sp. z o.o. to...

Oferta firmy Allons Miedzynarodowa Sp. z o.o....

Działalność firmy Kar Masz Sp. z o.o....

W.L.R. Sp. z o.o.
Skierniewice

Działalność gospodarcza W.L.R. Sp. z o.o....

Lfp Sp. z o.o.
Skierniewice

Przedsiębiorstwo Lfp Sp. z o.o. posiada...

Siedziba firmy Pilkington IGP Sp. z o.o....

Firma B L Petro Sp. z o.o. działa w branży...

Orap Sp. z o.o.
Skierniewice

Orap Sp. z o.o. z Skierniewice to firma z...

Przeglądasz informacje o firmie Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo. Opinia firmy posiada 17 komentarzy. Ogólna ocena firmy Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo wynosi niewiarygodna. Siedziba firmy Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo zlokalizowana jest w Skierniewice Strobowska 21 96-100 data dodania 2018-03-29. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.