Znajdź Firmę
posiadamy 11241 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 376 opinii
poznaj
opinie o firmie

Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo

województwo: łódzkie
adres: Skierniewice Strobowska 21, 96-100

e-mail: biuro@kamieniarstwokowalczyk.com.pl
strona: www.kamieniarstwokowalczyk.com.pl
telefon: 502 271 327

Liczba wyszukiwań: 267, ostatnio odwiedzony dnia: 27/09/2022
Autor: Krzysztof Kowalczyk

średnia ocena
5/5
na podstawie 6 opinii

Firma „Kowalczyk” zajmuje się kompleksową obróbką kamienia naturalnego i produkcją materiałów wykończeniowych. Oferujemy duży wybór kamienia z całego świata i modeli nagrobków (pojedyncze, podwójne, niestandardowe) w konkurencyjnych cenach. Wszystkie zamówienia wykonujemy perfekcyjnie, z dbałością o najmniejsze szczegóły. Jesteśmy w stanie sprostać najbardziej wymagającym klientom. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do obejrzenia wystawy naszego zakładu, która znajduje się w Skierniewicach przy ul. Strobowskiej 21. Na wystawie mogą Państwo zobaczyć ponad 50 modeli nagrobków w różnych kolorach. Realizujemy również ZAMÓWIENIA INDYWIDUALNE. Oferta  Nagrobki chińskie  Nagrobki indyjskie  Pomniki  Kamień z całego świata  Dodatki i akcesoria kamieniarskie  Ozdoby kamieniarskie  Usługi kamieniarskie  Fotografie nagrobkowe  Zamówienia indywidualne (blaty kuchenne, parapety, schody, kominki i inne granitowe elementy wykończeniowe) Zapraszamy Krzysztof Kowalczyk – Nagrobki, Kamieniarstwo Ul. Strobowska 21 96-100 Skierniewice Tel: 502-271-327, 693-904-393

poznaj

opinie o Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo

autor: mic54@********** 2018-04-23 17:03:34
ip: **.***.***.**186

Duży wybór kamienia, możliwość negocjacji cen. Efekt fantastyczny, dokładnie taki jakiego oczekiwałem. Polecam http://www.pogrzebowe-kowalczyk.ns48.pl

niezweryfikowana
autor: zoltan123@********** 2018-05-23 12:23:46
ip: ***.***.***.**238

Pomnik wykonany z dbalością o szczegóły i zgodnie z moimi wytycznymi. Usługa wykonana kompleksowo tzn wraz z demontażem starego pomnika z lastryko, który był cały popękany.

niezweryfikowana
autor: adam878malysz@********* 2022-02-03 11:11:01
ip: **.***.***.**249

Dziękuję za wykonanie granitowych blatów do kuchni z granitu Star Galaxy. Są piękne i posłużą mi do końca życia. Pozdrawiam.

niezweryfikowana
autor: drtonakrszck@********* 2022-03-08 16:55:37
ip: **.***.***.**.55

Elegancki pomnik wykonany terminowo.

niezweryfikowana
autor: adamfreds222@********* 2022-06-14 12:53:35
ip: ***.***.***.**217

Jestem zachwycona granitowymi balatami kuchennymi. Piękne i łatwe w utrzymaniu czystości.

niezweryfikowana
autor: lidziabugdaj@********* 2022-07-20 16:59:09
ip: **.***.***.**.42

Naprawdę solidny i niedrogi kamieniarz.

niezweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
17.08.2022

" Softnetium pomogło mi w dużym..."

01.08.2022

" Świetnie wyszkolona..."

28.07.2022

" Wysoki standard mebli, miła..."

28.07.2022

" Świetni specjaliści,..."

08.07.2022

" "

13.06.2022

"jest posko"

04.05.2022

"Polecam, zakupione meble są dobrej jakości, a..."

29.03.2022

"Duży wybór części zamiennych, pomocna..."

25.03.2022

"Pan doktor Paweł Morawski to świetny..."

17.01.2022

"Śmiało polecam zakład reklamowy Rzeszów -..."

Avendo Sp. z o.o.
Skierniewice

Działalność firmy Avendo Sp. z o.o. skupiona...

Firma B L Petro Sp. z o.o. działa w branży...

Firma Gansner Sp. z o.o. działa w branży...

W.L.R. Sp. z o.o.
Skierniewice

Działalność gospodarcza W.L.R. Sp. z o.o....

Firma O-Pal Sp. z o.o. Utylizacja i Recykling...

Siedziba firmy Akk-Plus Autorskie Programy...

Orap Sp. z o.o.
Skierniewice

Orap Sp. z o.o. z Skierniewice to firma z...

Przeglądasz informacje o firmie Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo. Opinia firmy posiada 6 komentarzy. Ogólna ocena firmy Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo wynosi niewiarygodna. Siedziba firmy Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo zlokalizowana jest w Skierniewice Strobowska 21 96-100 data dodania 2018-03-29. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.