Znajdź Firmę
posiadamy 11246 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 407 opinii
poznaj
opinie o firmie

Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo

województwo: łódzkie
adres: Skierniewice Strobowska 21, 96-100

e-mail: biuro@kamieniarstwokowalczyk.com.pl
strona: www.kamieniarstwokowalczyk.com.pl
telefon: 502 271 327

Liczba wyszukiwań: 310, ostatnio odwiedzony dnia: 08/02/2023
Autor: Krzysztof Kowalczyk

średnia ocena
5/5
na podstawie 9 opinii

Firma „Kowalczyk” zajmuje się kompleksową obróbką kamienia naturalnego i produkcją materiałów wykończeniowych. Oferujemy duży wybór kamienia z całego świata i modeli nagrobków (pojedyncze, podwójne, niestandardowe) w konkurencyjnych cenach. Wszystkie zamówienia wykonujemy perfekcyjnie, z dbałością o najmniejsze szczegóły. Jesteśmy w stanie sprostać najbardziej wymagającym klientom. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do obejrzenia wystawy naszego zakładu, która znajduje się w Skierniewicach przy ul. Strobowskiej 21. Na wystawie mogą Państwo zobaczyć ponad 50 modeli nagrobków w różnych kolorach. Realizujemy również ZAMÓWIENIA INDYWIDUALNE. Oferta  Nagrobki chińskie  Nagrobki indyjskie  Pomniki  Kamień z całego świata  Dodatki i akcesoria kamieniarskie  Ozdoby kamieniarskie  Usługi kamieniarskie  Fotografie nagrobkowe  Zamówienia indywidualne (blaty kuchenne, parapety, schody, kominki i inne granitowe elementy wykończeniowe) Zapraszamy Krzysztof Kowalczyk – Nagrobki, Kamieniarstwo Ul. Strobowska 21 96-100 Skierniewice Tel: 502-271-327, 693-904-393

poznaj

opinie o Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo

autor: mic54@********** 2018-04-23 17:03:34
ip: **.***.***.**186

Duży wybór kamienia, możliwość negocjacji cen. Efekt fantastyczny, dokładnie taki jakiego oczekiwałem. Polecam http://www.pogrzebowe-kowalczyk.ns48.pl

niezweryfikowana
autor: zoltan123@********** 2018-05-23 12:23:46
ip: ***.***.***.**238

Pomnik wykonany z dbalością o szczegóły i zgodnie z moimi wytycznymi. Usługa wykonana kompleksowo tzn wraz z demontażem starego pomnika z lastryko, który był cały popękany.

niezweryfikowana
autor: adam878malysz@********* 2022-02-03 11:11:01
ip: **.***.***.**249

Dziękuję za wykonanie granitowych blatów do kuchni z granitu Star Galaxy. Są piękne i posłużą mi do końca życia. Pozdrawiam.

niezweryfikowana
autor: drtonakrszck@********* 2022-03-08 16:55:37
ip: **.***.***.**.55

Elegancki pomnik wykonany terminowo.

niezweryfikowana
autor: adamfreds222@********* 2022-06-14 12:53:35
ip: ***.***.***.**217

Jestem zachwycona granitowymi balatami kuchennymi. Piękne i łatwe w utrzymaniu czystości.

niezweryfikowana
autor: lidziabugdaj@********* 2022-07-20 16:59:09
ip: **.***.***.**.42

Naprawdę solidny i niedrogi kamieniarz.

niezweryfikowana
autor: gabiwozniak666@********* 2022-10-25 11:34:57
ip: ***.***.***.**137

Kompleksowa opieka nad klientem, zamówienie zrealizowane zgodnie z życzeniami.

niezweryfikowana
autor: dobrarada22@********* 2022-11-22 15:08:07
ip: *.***.***.**.97

Kamieniarz warty polecenia. Wykonuje swoją pracę starannie i oddaje gotową bez opóźnień.

niezweryfikowana
autor: adamfiga35@********* 2022-12-09 10:43:09
ip: **.***.***.**138

Solidna firma kamieniarska wykonująca nie tylko nagrobki ale również blaty, parapety czy schody.

niezweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
18.11.2022

"Polecam maszyny od Hasborg, sprzęt jest..."

19.10.2022

"Z noclegów w samych hotelu nigdy nie..."

14.10.2022

" Polecam usługi pana..."

12.10.2022

"Polecam, świetnie zorganizowany ośrodek - na..."

17.08.2022

" Softnetium pomogło mi w dużym..."

01.08.2022

" Świetnie wyszkolona..."

28.07.2022

" Wysoki standard mebli, miła..."

28.07.2022

" Świetni specjaliści,..."

08.07.2022

" "

13.06.2022

"jest posko"

Specjalizacja firmy Ecogreze Sp. z o.o. to...

PED-BRUK
Skierniewice
Pamiętna 41
96-100

W.L.R. Sp. z o.o.
Skierniewice

Działalność gospodarcza W.L.R. Sp. z o.o....

Orap Sp. z o.o.
Skierniewice

Orap Sp. z o.o. z Skierniewice to firma z...

Oferta firmy Przewozy Regionalne Sp. z o.o....

Oferta firmy Rawekon Nieruchomosci Sp. z o.o....

Oferta firmy Veriplast Poland Sp. z o.o....

Specjalizacja firmy T Groupe Sp. z o.o. Sklep...

Przeglądasz informacje o firmie Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo. Opinia firmy posiada 9 komentarzy. Ogólna ocena firmy Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo wynosi niewiarygodna. Siedziba firmy Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo zlokalizowana jest w Skierniewice Strobowska 21 96-100 data dodania 2018-03-29. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.