Znajdź Firmę
posiadamy 11260 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 471 opinii
poznaj
opinie o firmie

Alutechnika Serwis plisy rolety markizy żaluzje

adres: Kielce Paderewskiego 3, 25-017
e-mail: biuro@alutechnika.com.pl
strona: www.alutechnika.com.pl

Liczba wyszukiwań: 776, ostatnio odwiedzony dnia: 10/06/2024
Autor: Alutechnika Kielce

średnia ocena
5/5
na podstawie 5 opinii

Producent z Kielc. Od 1995 nieprzerwanie zaopatruje okoliczne domy w produkty do okien i bramy. Specjalnością jest roletka dzień i noc w bardzo małej, wygodnej kasecie aluminiowej Vegas. Firma posiada Biuro Sprzedaży w Kielcach w którym można zobaczyć ekspozycje, porozmawiać o wycenie, otrzymać porady dotyczące rolet. Drugą jednostką jest Zakład Produkcji mieszczący się w spokojnym podkieleckim Masłowie, zatrudniający techników produkcji zajmujących się wyrobem produktów. Firma posiada grupy autoryzowanych i doświadczonych montażystów z którymi współpracuje od wielu lat.

poznaj

opinie o Alutechnika Serwis plisy rolety markizy żaluzje

autor: ~Maciek 2017-01-25 10:36:26
ip: ***.***.***.**140

Z tego co słyszałem robota nie jest łatwa, ale jak wytrwa się okres próbny to pracuje się tam długie lata. był taki jeden gość co tam poszedł na staż w latach 90 i pracował tam jeszcze do niedawna (prawie 20 lat??).

zweryfikowana
autor: ~Maciek 2017-01-25 10:38:13
ip: ***.***.***.**140

Z tego co słyszałem robota nie jest łatwa, ale jak wytrwa się okres próbny to pracuje się tam długie lata. był taki jeden gość co tam poszedł na staż w latach 90 i pracował tam jeszcze do niedawna (prawie 20 lat??).

zweryfikowana
autor: ~A>A 2017-02-06 15:55:10
ip: **.***.***.**.94

Oferta do Alutechniki http://projektpraca.eu/praca/101280

zweryfikowana
autor: ~KKF 2017-02-09 09:20:03
ip: **.***.***.**.94

Warto spróbować - i na montażystę i na produkcję to w sumie nie to samo, ale i jedno i drugie jest ok

zweryfikowana
autor: ~KKF 2017-02-09 09:20:41
ip: **.***.***.**.94

Warto spróbować - i na montażystę i na produkcję to w sumie nie to samo, ale i jedno i drugie jest ok

zweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
25.02.2024

" Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni,..."

29.01.2024

" Nadgodziny przy z..."

07.11.2023

" Polecam firmę. Surowce..."

15.08.2023

"Współpraca z Cerplast to pewność, że..."

01.08.2023

"Podkarpacki Fundusz Rozwoju to niezastąpiona..."

30.08.2023

" nie polecam "

25.08.2023

"Kancelaria Pana Krzysztofa zawsze nas wspiera i..."

31.07.2023

"Polecam DATA Com. Internet radiowy działa bez..."

18.11.2022

"Polecam maszyny od Hasborg, sprzęt jest..."

19.10.2022

"Z noclegów w samych hotelu nigdy nie..."

Firma Tsc Sp. z o.o. prowadzi działalność w...

Unitech-Motoryzacja Sp. z o.o. z Kielce to...

Przedsiębiorstwo Wolford Sp. z o.o. posiada...

Działalność gospodarcza Travel Polska Sp. z...

Pekaes Multi-Spedytor Sp. z o.o. z Kielce to...

Specjalizacja firmy Przedsiebiorstwo Uslug...

Gross Sp. z o.o.
Kielce
PL-25-526

Działalność firmy Gross Sp. z o.o. skupiona...

Oferta firmy Villa Happ Poland Sp. z o.o....

Przeglądasz informacje o firmie Alutechnika Serwis plisy rolety markizy żaluzje. Opinia firmy posiada 5 komentarzy. Ogólna ocena firmy Alutechnika Serwis plisy rolety markizy żaluzje wynosi wiarygodna. Siedziba firmy Alutechnika Serwis plisy rolety markizy żaluzje zlokalizowana jest w Kielce Paderewskiego 3 25-017 data dodania 2017-01-25. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.