Znajdź Firmę
posiadamy 150 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 409 opinii
poznaj
opinie o firmie

Alutechnika Serwis plisy rolety markizy żaluzje

adres: Kielce Paderewskiego 3, 25-017
e-mail: biuro@alutechnika.com.pl
strona: www.alutechnika.com.pl

Liczba wyszukiwań: 266, ostatnio odwiedzony dnia: 18/04/2019
Autor: Alutechnika Kielce

średnia ocena
5/5
na podstawie 5 opinii

Producent z Kielc. Od 1995 nieprzerwanie zaopatruje okoliczne domy w produkty do okien i bramy. Specjalnością jest roletka dzień i noc w bardzo małej, wygodnej kasecie aluminiowej Vegas. Firma posiada Biuro Sprzedaży w Kielcach w którym można zobaczyć ekspozycje, porozmawiać o wycenie, otrzymać porady dotyczące rolet. Drugą jednostką jest Zakład Produkcji mieszczący się w spokojnym podkieleckim Masłowie, zatrudniający techników produkcji zajmujących się wyrobem produktów. Firma posiada grupy autoryzowanych i doświadczonych montażystów z którymi współpracuje od wielu lat.

poznaj

opinie o Alutechnika Serwis plisy rolety markizy żaluzje

autor: ~Maciek 2017-01-25 10:36:26
ip: ***.***.***.**140

Z tego co słyszałem robota nie jest łatwa, ale jak wytrwa się okres próbny to pracuje się tam długie lata. był taki jeden gość co tam poszedł na staż w latach 90 i pracował tam jeszcze do niedawna (prawie 20 lat??).

zweryfikowana
autor: ~Maciek 2017-01-25 10:38:13
ip: ***.***.***.**140

Z tego co słyszałem robota nie jest łatwa, ale jak wytrwa się okres próbny to pracuje się tam długie lata. był taki jeden gość co tam poszedł na staż w latach 90 i pracował tam jeszcze do niedawna (prawie 20 lat??).

zweryfikowana
autor: ~A>A 2017-02-06 15:55:10
ip: **.***.***.**.94

Oferta do Alutechniki http://projektpraca.eu/praca/101280

zweryfikowana
autor: ~KKF 2017-02-09 09:20:03
ip: **.***.***.**.94

Warto spróbować - i na montażystę i na produkcję to w sumie nie to samo, ale i jedno i drugie jest ok

zweryfikowana
autor: ~KKF 2017-02-09 09:20:41
ip: **.***.***.**.94

Warto spróbować - i na montażystę i na produkcję to w sumie nie to samo, ale i jedno i drugie jest ok

zweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
02.04.2019

" Podkarpacka Kancelaria..."

02.04.2019

" Posiadam kominek od firmy..."

02.04.2019

" ST-Tower - Developer..."

02.04.2019

" Polecam Monikę Szydak..."

02.04.2019

" Bardzo polecam..."

02.04.2019

" W swojej klinice..."

02.04.2019

" Laweta Rzeszów - Pomoc..."

02.04.2019

"wazylam 120 kg, mialam duze kompleksy. Ogolnie..."

02.04.2019

" Polecam panele od..."

Przeglądasz informacje o firmie Alutechnika Serwis plisy rolety markizy żaluzje. Opinia firmy posiada 5 komentarzy. Ogólna ocena firmy Alutechnika Serwis plisy rolety markizy żaluzje wynosi wiarygodna. Siedziba firmy Alutechnika Serwis plisy rolety markizy żaluzje zlokalizowana jest w Kielce Paderewskiego 3 25-017 data dodania 2017-01-25. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.