Znajdź Firmę
posiadamy 11237 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 347 opinii
poznaj
opinie o firmie

Alutechnika Serwis plisy rolety markizy żaluzje

adres: Kielce Paderewskiego 3, 25-017
e-mail: biuro@alutechnika.com.pl
strona: www.alutechnika.com.pl

Liczba wyszukiwań: 316, ostatnio odwiedzony dnia: 13/05/2022
Autor: Alutechnika Kielce

średnia ocena
5/5
na podstawie 5 opinii

Producent z Kielc. Od 1995 nieprzerwanie zaopatruje okoliczne domy w produkty do okien i bramy. Specjalnością jest roletka dzień i noc w bardzo małej, wygodnej kasecie aluminiowej Vegas. Firma posiada Biuro Sprzedaży w Kielcach w którym można zobaczyć ekspozycje, porozmawiać o wycenie, otrzymać porady dotyczące rolet. Drugą jednostką jest Zakład Produkcji mieszczący się w spokojnym podkieleckim Masłowie, zatrudniający techników produkcji zajmujących się wyrobem produktów. Firma posiada grupy autoryzowanych i doświadczonych montażystów z którymi współpracuje od wielu lat.

poznaj

opinie o Alutechnika Serwis plisy rolety markizy żaluzje

autor: ~Maciek 2017-01-25 10:36:26
ip: ***.***.***.**140

Z tego co słyszałem robota nie jest łatwa, ale jak wytrwa się okres próbny to pracuje się tam długie lata. był taki jeden gość co tam poszedł na staż w latach 90 i pracował tam jeszcze do niedawna (prawie 20 lat??).

zweryfikowana
autor: ~Maciek 2017-01-25 10:38:13
ip: ***.***.***.**140

Z tego co słyszałem robota nie jest łatwa, ale jak wytrwa się okres próbny to pracuje się tam długie lata. był taki jeden gość co tam poszedł na staż w latach 90 i pracował tam jeszcze do niedawna (prawie 20 lat??).

zweryfikowana
autor: ~A>A 2017-02-06 15:55:10
ip: **.***.***.**.94

Oferta do Alutechniki http://projektpraca.eu/praca/101280

zweryfikowana
autor: ~KKF 2017-02-09 09:20:03
ip: **.***.***.**.94

Warto spróbować - i na montażystę i na produkcję to w sumie nie to samo, ale i jedno i drugie jest ok

zweryfikowana
autor: ~KKF 2017-02-09 09:20:41
ip: **.***.***.**.94

Warto spróbować - i na montażystę i na produkcję to w sumie nie to samo, ale i jedno i drugie jest ok

zweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
04.05.2022

"Polecam, zakupione meble są dobrej jakości, a..."

29.03.2022

"Duży wybór części zamiennych, pomocna..."

25.03.2022

"Pan doktor Paweł Morawski to świetny..."

17.01.2022

"Śmiało polecam zakład reklamowy Rzeszów -..."

30.12.2021

" Polecam maszyny sprzątające Taski, są..."

10.05.2018

"Dla ludzi logicznie myslacych i dojrzalych..."

09.05.2018

" Remont domu i wykonanie..."

23.04.2018

" Firma dobrze prowadzona,..."

23.04.2018

" Duży wybór kamienia,..."

Działalność gospodarcza Echo Galaxy Sp. z...

Pekaes Multi-Spedytor Sp. z o.o. z Kielce to...

Firma Bookland Sp. z o.o. Ksiegarnia działa w...

Firma Iskra Sp. z o.o. Zaklady Precyzyjne...

Działalność gospodarcza Skandynawia Granit...

Firma Euro Mega Plus Sp. z o.o. działa w...

Into Sp. z o.o. Przedsiebiorstwo Produkcyjno...

Działalność firmy Euro-Eko Serwis Sp. z o.o....

Przeglądasz informacje o firmie Alutechnika Serwis plisy rolety markizy żaluzje. Opinia firmy posiada 5 komentarzy. Ogólna ocena firmy Alutechnika Serwis plisy rolety markizy żaluzje wynosi wiarygodna. Siedziba firmy Alutechnika Serwis plisy rolety markizy żaluzje zlokalizowana jest w Kielce Paderewskiego 3 25-017 data dodania 2017-01-25. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.