Znajdź Firmę
posiadamy 11260 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 471 opinii
poznaj
opinie o firmie

A-Pic Design - Producent Pomp Ciepła

województwo: łódzkie
adres: Skierniewice Stefana Batorego 7, 96-100

e-mail: biuro@a-pic.pl
strona: www.a-pic.pl
telefon: +46 8921141

Liczba wyszukiwań: 268, ostatnio odwiedzony dnia: 06/06/2024
Autor: A-PIC DESIGN

średnia ocena
4.9/5
na podstawie 13 opinii

A-PIC DESIGN, oferuje szeroki wachlarz usług. Jesteśmy producentem pomp ciepła i wiodącym liderem na rynku. Zapewniamy m.in.: - kompleksowy montaż pomp + odwierty - montaż instalacji metodą woda-woda - projekty z dotacją dla pomp ciepła - powietrzne pompy ciepła. Produkowane przez nas urządzenia charakteryzuje energooszczędna i przyjazna środowisku eksploatacja, cicha i efektywna praca, nowoczesna automatyka, ergonomiczny i funkcjonalny design oraz zaawansowana technologia. Gwarantujemy niezawodność naszych urządzeń i 5-letnią gwarancję. Przekrój urządzeń obejmuje w zasadzie wszystkie możliwe warianty techniczne: 1.Gruntowe pompy ciepła–do zastosowań grzewczych C.O. i przygotowywania ciepłej wody użytkowej C.W.U. występują w dwóch wariantach (typoszereg : apic 09GW, apic 11GW, apic 13GW, apic 15GW, apic 17GW, apic 18GW) a)Pompy ciepła glikol–woda z kolektorem pionowym (odwierty,sondy pionowe) b)Pompy ciepła glikol–woda z kolektorem poziomym (wymiennik płaszczyznowy) 2.Wodne pompy ciepła (pompy ciepła woda–woda)–do zastosowań grzewczych C.O. i przygotowywania ciepłej wody użytkowej C.W.U. (typoszereg : apic 12WW, apic 15WW, apic 17WW, apic 20WW, apic 22WW) 3.Gruntowe pompy ciepła bezpośredniego odparowania do zastosowań grzewczych C.O. i przygotowywania ciepłej wody użytkowej C.W.U. występują w dwóch wariantach (typoszereg : apic 09ZW, apic 11ZW, apic 14ZW, apic 18ZW, apic 20ZW) a)Pompy ciepła ziemia–woda z kolektorem pionowym (odwierty,wymiennik miedziany pionowy) b)Pompy ciepła ziemia–woda z kolektorem poziomym (wymiennik miedziany płaszczyznowy) 4.Powietrzne pompy ciepła – do zastosowań grzewczych C.O. i przygotowywania ciepłej wody użytkowej C.W.U. W powietrznych pompy ciepła stosujemy najnowsze rozwiązania techniczne (EVI) umożliwiające pracę przy temp. zewnętrznych do – 25oC. 5.Powietrzne pompy ciepła do przygotowywania ciepłej wody użytkowej C.W.U. Urządzenia konkurujące pod względem funkcjonalności i efektywności z solarami. Mogą być wykorzystywane w istniejących instalacjach C.O. jako urządzenia podgrzewające ciepłą wodę w sezonie letnim – alternatywa dla kotłowni olejowych i węglowych. 6.Basenowe pompy ciepła. Urządzenia powietrzne służące do podgrzewania wody basenowej. Jesteśmy firmą w 100% z kapitałem polskim. Nasze urządzenia są produkowane w Polsce. A-PIC DESIGN ul. Stefana Batorego 7 96-100 Skierniewice Tel: +46 892-11-41 biuro@a-pic.pl

poznaj

opinie o A-Pic Design - Producent Pomp Ciepła

autor: aldona4@********** 2018-04-04 11:41:02
ip: **.***.***.**210

Doskonała jakość pomp, duży wybór (www.a-pic.pl) i konkurencyjne ceny. Nie ma bardziej ekonomicznego sposobu na ogrzanie domu niż pompa ciepła.

niezweryfikowana
autor: romuald2@********** 2018-06-04 12:55:48
ip: ***.***.***.**135

Ekipa zdyscyplinowana, punktualna, posiadająca dużą wiedzę. Montaż bez zakłóceń i opóźnień. Pompa sprawuje się doskonale już drugi rok z rzędu.

niezweryfikowana
autor: adam878malysz@********* 2022-01-10 11:32:07
ip: **.***.***.**175

Po podwyżkach gazu, który od lipca 2021 do teraz zdrożał łącznie 75% (PGNIG) bez zastanowienia wybieram pompę ciepła. Owszem, prąd również poszedł do góry, niemniej jednak koszty ogrzewania pompą ciepła są niższe niż gazem i to do mnie przemawia. Druga rzecz - od tego roku są dotacje na pompy ciepła dla nowowybudowanych domów, rok temu tych dotacji nie było.

niezweryfikowana
autor: adamfreds222@********* 2022-05-11 12:35:32
ip: ***.***.***.**239

Polecam. Wszystko w jak najlepszym porządku od projektu, poprzez kupno pompy, aż po jej montaż.

niezweryfikowana
autor: lidziabugdaj@********* 2022-06-15 17:05:06
ip: ***.***.***.**217

Mega dobre pompy ciepla w bardzo korzystnych cenach.

niezweryfikowana
autor: marjsxe@********* 2022-07-27 15:58:29
ip: ***.***.***.**182

W ostatecznym rozrachunku kupno i montaż pompy ciepła wyszło nas taniej niż u konkurencji. A przyznam, że mieliśmy obawy związane z tym, że kupujemy polski sprzęt.....na szczęście niczym nieuzasadnione, także polecam.

niezweryfikowana
autor: doboszpawel999@********* 2022-08-24 16:32:57
ip: **.***.***.**127

Super producent doskonałych i niedrogich pomp ciepła. Pomagają z dotacjami, więc to kolejna zaleta.

niezweryfikowana
autor: adamfiga35@********* 2022-11-29 15:56:36
ip: *.***.***.**.97

Od kilku lat ogrzewam dom pompą Apic i koszt jej kupna i montażu już dawno mi się zwrócił. Mam na dachu instalacje fotowoltaiczną. Nie płacę ani za prąd ani za ogrzewanie.

niezweryfikowana
autor: aksamitnieopera@********* 2022-12-13 16:15:43
ip: **.***.***.**138

Solidny pracodawca, producent pomp ciepla we wszystkich wariantach.

niezweryfikowana
autor: mfrau82@********* 2023-03-24 11:40:02
ip: ***.***.***.**137

Firma A-Pic Design posiada bogate doświadczenie w produkcji pomp ciepła, co pozwala jej na stałe udoskonalanie swoich produktów i sprostanie wymaganiom rynku.

niezweryfikowana
autor: ewelabundz@********* 2023-04-21 12:09:46
ip: ***.***.***.**178

Jestem bardzo zadowolona z zakupu pompy ciepła od A-Pic Design. Urządzenie działa doskonale i zdecydowanie przyczyniło się do obniżenia moich rachunków za energię. Obsługa klienta była bardzo profesjonalna i pomocna. Polecam tę firmę każdemu, kto poszukuje solidnych urządzeń i dobrej obsługi

niezweryfikowana
autor: darianska8@********* 2023-08-10 12:25:08
ip: **.***.***.**.46

Instalowałem już wiele pomp ciepła różnych producentów, ale te od A-Pic Design wyróżniają się niezawodnością i intuicyjnością montażu. Instrukcje są przejrzyste, a technologia nowoczesna.

niezweryfikowana
autor: salonikurodybuzz@********* 2023-12-05 10:43:52
ip: ***.***.***.**200

Szukając ekologicznego rozwiązania do ogrzewania, trafiłam na A-Pic. Cieszę się, że mogę ogrzewać dom, dbając o środowisko. Plus za obsługę klienta, która zna się na rzeczy.

niezweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
25.02.2024

" Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni,..."

29.01.2024

" Nadgodziny przy z..."

07.11.2023

" Polecam firmę. Surowce..."

15.08.2023

"Współpraca z Cerplast to pewność, że..."

01.08.2023

"Podkarpacki Fundusz Rozwoju to niezastąpiona..."

30.08.2023

" nie polecam "

25.08.2023

"Kancelaria Pana Krzysztofa zawsze nas wspiera i..."

31.07.2023

"Polecam DATA Com. Internet radiowy działa bez..."

18.11.2022

"Polecam maszyny od Hasborg, sprzęt jest..."

19.10.2022

"Z noclegów w samych hotelu nigdy nie..."

Działalność firmy Kar Masz Sp. z o.o....

PED-BRUK
Skierniewice
Pamiętna 41
96-100

Siedziba firmy Pilkington IGP Sp. z o.o....

Działalność gospodarcza Trans-Ide Sp. z o.o....

Caesar Sp. z o.o. Sklep
Skierniewice
PL-96100

Działalność gospodarcza Caesar Sp. z o.o....

Avendo Sp. z o.o.
Skierniewice

Działalność firmy Avendo Sp. z o.o. skupiona...

Specjalizacja firmy Ecogreze Sp. z o.o. to...

Przeglądasz informacje o firmie A-Pic Design - Producent Pomp Ciepła. Opinia firmy posiada 13 komentarzy. Ogólna ocena firmy A-Pic Design - Producent Pomp Ciepła wynosi niewiarygodna. Siedziba firmy A-Pic Design - Producent Pomp Ciepła zlokalizowana jest w Skierniewice Stefana Batorego 7 96-100 data dodania 2018-03-29. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.