Znajdź Firmę
posiadamy 11260 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 471 opinii
poznaj
opinie o firmie

PED-BRUK

województwo: łódzkie
adres: Skierniewice Pamiętna 41, 96-100

e-mail: pedbruk@wp.pl
strona: www.pedbruk.pl
telefon: 509 019 662

Liczba wyszukiwań: 294, ostatnio odwiedzony dnia: 24/05/2024
Autor: Ped-Bruk

średnia ocena
5/5
na podstawie 10 opinii

Firma Ped-Bruk działa od 1997 roku. Specjalizujemy się w układaniu kostki brukowej i granitowej, budową dróg oraz wykonawstwem wszelkiego rodzaju podbudów przy zastosowaniu kruszyw drogowych, stabilizacji gruntu metodą frezowania, a także kruszyw pozyskanych z recyklingu. Usługi wykonujemy kompleksowo (projekt, uzbrojenie terenu w sieci wodnokanalizacyjne i energetyczne). Posiadamy ładowarki, koparki gąsienicowe i kołowe, wozidła technologiczne, spycharki, równiarki, walce, układarki nawierzchni, kompletny tabor ciężarowy itp. Wspomniany sprzęt i przede wszystkim wieloletnie doświadczenie przedkłada się na rzetelne oraz sumienne wykonywanie projektów. Nasi pracownicy są doskonale zorganizowani i sumiennie wykonują swoje obowiązki. Współpracujemy z dużymi przedsiębiorstwami oraz osobami indywidualnymi na prywatnych posesjach. Dzięki temu zdobyliśmy zaufanie wielu klientów. Niezależnie od tego, jakie zadania zostaną nam powierzone, każde z nich realizujemy z precyzją i zaangażowaniem. Dotrzymujemy terminów i zawsze wywiązujemy się ze zleconych nam przedsięwzięć. Jesteśmy w stanie sprostać najbardziej wymagającym klientom. Ped-Bruk, dzięki długoletniej praktyce i doświadczeniu udziela wydłużonych terminów gwarancji na wykonane usługi. Zapraszamy do współpracy. PED – BRUK Pamiętna 41, 96-100 Skierniewice pow. skierniewicki woj. łódzkie BIURO tel/faks: 46 833 62 04 – do godz. 18 tel kom.: 509 019 662.- do godz. 18 pedbruk@wp.pl Kontakt telefoniczny 0 504 064 665 – do godz 16.

poznaj

opinie o PED-BRUK

autor: mic54@********** 2018-04-17 17:38:29
ip: **.***.***.**186

Ci panowie znają się na swojej pracy jak mało kto. Teren pod kostkę przygotowany perfekcyjnie, a kostka ułożona idealnie i zgodnie z projektem. Polecam www.pedbruk.pl

niezweryfikowana
autor: zoltan123@********** 2018-05-17 13:20:43
ip: ***.***.***.**238

Doświadczona firma, rozsądne warunki cenowe, efekt końcowy przepiękny.

niezweryfikowana
autor: drtonakrszck@********* 2022-03-03 10:46:11
ip: **.***.***.**.55

Dobre warunki pracy i wysokość wynagrodzenia uwzględniająca posiadane umiejętności i doświadczenie.

niezweryfikowana
autor: grindersonman@********* 2022-05-09 12:14:30
ip: ***.***.***.**239

Solidnie i terminowo wykonane prace brukarskie.

niezweryfikowana
autor: lidziabugdaj@********* 2022-07-18 15:46:30
ip: **.***.***.**.42

Prace brukarskie na podjeździe i ogrodzie oceniam bardzo wysoko. Solidnie, zgodnie z projektem i ustaleniami. Cena akceptowalna, prace szły w tempie ekspresowym (widać doświadczenie pracowników).

niezweryfikowana
autor: dobrarada22@********* 2022-11-16 16:38:44
ip: *.***.***.**.97

Jak ułożyli kostkę brukową u sąsiada na ogrodzie, to tak mi się to spodobało, że postanowiłem również skorzystać z ich usług. Bardzo dokładna i precyzyjna robota. Szef pilnuje i nie ma mowy o jakichkolwiek niedociągnięciach. Ekipa wesoła, miła i kulturalna. Polecam.

niezweryfikowana
autor: adamfiga35@********* 2022-12-08 10:56:50
ip: *.***.***.**.33

Stabilne warunki zatrudnienia i bardzo dobra stawka godzinowa. Praca przy kostce brukowej jest ciężka, ale wypłata to wynagradza.

niezweryfikowana
autor: ewelabundz@********* 2023-05-11 12:38:03
ip: *.***.***.**160

Firma Ped Bruk to profesjonaliści w każdym calu, którzy zawsze wykonują zlecenia zgodnie z naszymi oczekiwaniami.

niezweryfikowana
autor: 7zyczenbuzz@********* 2023-06-19 13:46:48
ip: ***.***.***.**122

Ped-Bruk to rzetelna firma, której można zaufać. Ich pracownicy to prawdziwi fachowcy, którzy potrafią sprostać nawet najbardziej skomplikowanym projektom. Są również bardzo uprzejmi i pomocni.

niezweryfikowana
autor: luckyflightsbuzz@********* 2023-07-26 16:35:42
ip: ***.***.***.**122

Z punktu widzenia kogoś, kto szuka pracy w branży budowlanej, Ped-Bruk wydaje się być atrakcyjnym pracodawcą. Mają dużo sprzętu, co sugeruje, że inwestują w swoje zaplecze, a doświadczenie, jakie można zdobyć pracując dla takiej firmy, na pewno jest wartościowe.

niezweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
25.02.2024

" Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni,..."

29.01.2024

" Nadgodziny przy z..."

07.11.2023

" Polecam firmę. Surowce..."

15.08.2023

"Współpraca z Cerplast to pewność, że..."

01.08.2023

"Podkarpacki Fundusz Rozwoju to niezastąpiona..."

30.08.2023

" nie polecam "

25.08.2023

"Kancelaria Pana Krzysztofa zawsze nas wspiera i..."

31.07.2023

"Polecam DATA Com. Internet radiowy działa bez..."

18.11.2022

"Polecam maszyny od Hasborg, sprzęt jest..."

19.10.2022

"Z noclegów w samych hotelu nigdy nie..."

Specjalizacja firmy Ecogreze Sp. z o.o. to...

Działalność gospodarcza Budopol Sp. z o.o....

Działalność gospodarcza Trans-Ide Sp. z o.o....

A-Pic Design - Producent Pomp Ciepła
Skierniewice
Stefana Batorego 7
96-100

Siedziba firmy Contact Nt Sp. z o.o. ulokowana...

Lfp Sp. z o.o.
Skierniewice

Przedsiębiorstwo Lfp Sp. z o.o. posiada...

Manser Sp. z o.o.
Skierniewice

Działalność gospodarcza Manser Sp. z o.o....

Firma B L Petro Sp. z o.o. działa w branży...

Przeglądasz informacje o firmie PED-BRUK. Opinia firmy posiada 10 komentarzy. Ogólna ocena firmy PED-BRUK wynosi niewiarygodna. Siedziba firmy PED-BRUK zlokalizowana jest w Skierniewice Pamiętna 41 96-100 data dodania 2018-03-29. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.