Znajdź Firmę
posiadamy 154 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 443 opinii
poznaj
opinie o firmie

GastroTeam - Catering i Organizacja Przyjęć

województwo: mazowieckie
adres: Warszawa Parowcowa 18/22a, 02-445

e-mail: biuro@gastroteam.pl
strona: www.gastroteam.pl
telefon: 22 863 32 63

Liczba wyszukiwań: 122, ostatnio odwiedzony dnia: 22/08/2019
Autor: GastroTeam

średnia ocena
4.9/5
na podstawie 4 opinii

Jesteśmy firmą cateringową z ponad 15-letnim stażem. Stale się rozwijamy podnosząc tym samym swoje umiejętności i zdobywając potrzebne doświadczenie. Gastro Team to firma, której można zaufać! Dzięki posiadaniu dużych możliwości sprzętowych i kadrowych możemy organizować catering na imprezy dla ponad 5000 osób. Organizujemy catering na bankiety, wesela, koktajle, przyjęcia, imprezy prestiżowe, masowe i okolicznościowe. Dla nas nie ma rzeczy niemożliwych – jesteśmy w pełni przygotowani na realizację zamówień bez jakichkolwiek ograniczeń, ich formę oraz standard obsługi. Oferta cateringowa Gastro Team przygotuje dla Państwa prestiżowe przyjęcia zasiadane do 5 tysięcy osób, kameralne koktajle firmowe w stylu amerykańskim lub w formie szwedzkich bufetów, a także rodzinne garden party i każdą inną wersję tematyczną dopasowaną do danego eventu. Cechuje nas elastyczne podejście do klienta. Organizujemy imprezy w dowolnym wybranym przez klienta miejscu jak również wybieramy miejsce sami. Nasze menu to ponad 100 pozycji z każdej kategorii potraw, obfite głównie w dania kuchni staropolskiej, kuchni śródziemnomorskiej oraz włoskiej. Proponujemy również elementy menu z nutą smaków dalekiego wschodu. Stołówki szkolne i zbiorowe żywienie Specjalizujemy się w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży w placówkach edukacyjnych. Nasze posiłki są zdrowe i pełnowartościowe. Dbamy o to, aby wszystkie produkty były najwyższej jakości z zachowaniem bezpieczeństwa na każdym etapie produkcji kuchennej. Menu opracowujemy zachowując wszystkie normy żywieniowe dla dzieci w danej grupie wiekowej. Dokładamy wszelkich starań, aby produkty służące do przygotowania potraw były jak najmniej przetworzone. Aktualnie prowadzimy kilkanaście stołówek szkolnych w stołecznych placówkach edukacyjnych. Zapraszamy GastroTeam ul. Parowcowa 18/22a 02-445 Warszawa tel.: 022 863-32-63 tel./fax: 022 873-55-80 e-mail: biuro@gastroteam.pl

poznaj

opinie o GastroTeam - Catering i Organizacja Przyjęć

autor: mic54@********** 2018-04-12 12:18:52
ip: **.***.***.**186

Wesele zorganizowane z klasą i w oparciu o wszystkie nasze wytyczne. Efekt znakomity - dokładnie taki, jakiego oczekiwaliśmy. www.gastroteam.pl to firma, którą warto polecić

niezweryfikowana
autor: zoltan123@********** 2018-05-15 17:33:32
ip: ***.***.***.**238

Świetna organizacja i głowy pełne pomysłów. Jak organizować imprezę to tylko z Gastro Team z Wawy.

niezweryfikowana
autor: marian4322@********** 2019-02-08 11:05:02
ip: ***.***.***.**222

Catering zamówiliśmy w firmie na urodziny szefa i szczerze polecam, bo jedzenie wyglądało fantastycznie, a dodatkowo było przepyszne. Szef zadowolony, to i ekipa zadowolona :D

niezweryfikowana
autor: nowaczektomasz418@********* 2019-05-27 17:37:08
ip: **.***.***.**.97

Przepyszne jedzenie dostarczone na ustaloną wcześniej godzinę. Goście zachwyceni, jedli także oczami. Finger foody, to kulinarne mini dzieła sztuki. Smacznie, w rozsądnej cenie, gorąco polecam.

niezweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
14.06.2019

" Solidna firma z bardzo dobrą ofertą..."

31.05.2019

" Gorąco polecam salon..."

23.05.2019

" Bardzo fachowa i rzetelna..."

23.05.2019

" Serdecznie polecam..."

23.04.2019

" Zleciłem stworzenie..."

02.04.2019

" Podkarpacka Kancelaria..."

02.04.2019

" Posiadam kominek od firmy..."

02.04.2019

" ST-Tower - Developer..."

02.04.2019

" Polecam Monikę Szydak..."

Comfortbe-Softbe
Warszawa
Ostrzycka 2/4
04-035

Matras S.A.
Warszawa
PL-02-232

Przedsiębiorstwo Matras S.A. z Warszawa...

Przedsiębiorstwo British American Tobacco...

Polski Prąd S.A.
Warszawa
PL-02-867

Zakład firmy Polski Prąd S.A. mieści się w...

BESTO Storage Sp.J.
Warszawa
Kłobucka 11
02-699

P.P.H. ALUMEX - Tomasz Rojda
Warszawa
Tuzycka 16
03-683

Roco Clean Robert Karmarz
Warszawa
Hanki Ordonówny 19c/72
03-139

Inter-Trans Przeprowadzki Ewa Wojnowska
Warszawa
Połczyńska 21a
01-378

Firma Inter Trans działa na rynku od 1999...

Przeglądasz informacje o firmie GastroTeam - Catering i Organizacja Przyjęć. Opinia firmy posiada 4 komentarzy. Ogólna ocena firmy GastroTeam - Catering i Organizacja Przyjęć wynosi niewiarygodna. Siedziba firmy GastroTeam - Catering i Organizacja Przyjęć zlokalizowana jest w Warszawa Parowcowa 18/22a 02-445 data dodania 2018-03-29. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.