Znajdź Firmę
posiadamy 100179 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 334 opinii
poznaj
opinie o firmie

BCS Sp. z o.o.

województwo: mazowieckie
adres: Sochaczew Żelazowa Wola 7a, 96-500

e-mail: rekuperacjabcs@gmail.com
strona: www.rekuperacjabcs.pl
telefon: 572 020 070

Liczba wyszukiwań: 161, ostatnio odwiedzony dnia: 19/10/2018
Autor: BCS

średnia ocena
4.9/5
na podstawie 5 opinii

Firma BCS powstała w 1991 roku, jako firma ogólnobudowlana. W ciągu kilku lat dynamicznego rozwoju wyspecjalizowaliśmy się w trzech podstawowych zakresach działalności: • tynkarsko-elewacyjnej • wentylacyjnej (rekuperacja) • kominkach Nasze grono zasilają wysoko wykwalifikowani i doświadczeni pracownicy. Pracujemy wyłącznie na najlepszej jakości materiałach zapewniając gwarancję trwałości i pełne zadowolenie. Naszym mottem jest „Jakość, a nie bylejakość”. Świadczone przez firmę BCS usługi realizowane są głównie w rejonie Warszawy i zachodniego Mazowsza. Gwarantujemy pełne zadowolenie i sprostamy nawet największym wymaganiom klientów. Nasi pracownicy nieustannie podnoszą swoje kwalifikacje tak, aby każdy klient był zadowolony z poziomu świadczonych usług. Zapraszamy do kontaktu i po bezpłatną wycenę BCS Sp. z o.o. Żelazowa Wola 7a 96-500 Sochaczew Telefon: 572 020 070 rekuperacjaBCS@gmail.com

poznaj

opinie o BCS Sp. z o.o.

autor: zoltan123@********** 2018-05-09 14:46:49
ip: **.***.***.**.95

Remont domu i wykonanie wentylacji mechanicznej przez firmę BCS przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Wspaniały kontakt i pomoc jaką otrzymałem jest niemierzalna - za resztę wzięli rozsądne pieniądze :) Na firmę BCS trafilem z polecenia. Ja również ich polecam www.rekuperacjabcs.pl

niezweryfikowana
autor: romuald72@********** 2018-06-05 11:20:48
ip: ***.***.***.**135

BCS nie ma konkurencji w promieniu 50km. Są najlepsi!

niezweryfikowana
autor: ameliakow4@***** 2018-07-04 14:02:20
ip: **.***.***.**155

Fachowcy, którzy o wentylacji mechanicznej i rekuperacji wiedzą wszystko. Jestem mega zadowolony i z pełną świadomością polecam firmę BCS.

niezweryfikowana
autor: knfbdhfb@***** 2018-09-03 17:36:38
ip: ***.***.***.**.51

Potrzebowałem dobrej centrali rekuperacyjnej i fachowego doradztwa w zakresie wykorzystania rekuperacji w moim domu. Pan Artur doradził mi naprawdę profesjonalnie. Polecam!

niezweryfikowana
autor: misi88@********* 2018-10-08 17:24:51
ip: **.***.***.**105

Profesjonaliści. Firma, wzorowa, fachowa, rzetelna,terminowa. Wentylacja mechaniczna dziala bez zarzutu. Polecam

niezweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
11.10.2018

" Solidny deweloper. Jeśli..."

01.09.2018

" Polecam"

07.06.2018

" Przy zakupach za 600 zł..."

06.06.2018

"Drodzy Państwo, Ja miałem pecha być u nich..."

23.05.2018

" Super stowarzyszenie,..."

10.05.2018

"Dla ludzi logicznie myslacych i dojrzalych..."

09.05.2018

" Remont domu i wykonanie..."

23.04.2018

" Firma dobrze prowadzona,..."

23.04.2018

" Duży wybór kamienia,..."

Firma Janiak Osrodek Szkolenia Kierowców...

Stowarzyszenie Port Lotniczy z Sochaczew to...

Cmentarz Komunalny
Sochaczew
PL-96-500

Specjalizacja firmy Cmentarz Komunalny to...

Specjalizacja firmy Wozniak Jerzy...

Firma Palyska Wladyslaw Przedsiebiorstwo...

Działalność firmy Poczta Polska S.A. Urzad...

Wadima Producent Bielizny Osobistej Sp. z o.o....

Dsp Do Manh Son
Sochaczew
PL-96-500

Działalność gospodarcza Dsp Do Manh Son...

Przeglądasz informacje o firmie BCS Sp. z o.o.. Opinia firmy posiada 5 komentarzy. Ogólna ocena firmy BCS Sp. z o.o. wynosi niewiarygodna. Siedziba firmy BCS Sp. z o.o. zlokalizowana jest w Sochaczew Żelazowa Wola 7a 96-500 data dodania 2018-03-29. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.