Znajdź Firmę
posiadamy 154 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 433 opinii
poznaj
opinie o firmie

TREA - Centrum Medycyny Naturalnej i Odnowy Biologicznej

województwo: mazowieckie
adres: Warszawa Wilcza 52/50, 00-679

e-mail: info@trea.pl
strona: www.trea.pl
telefon: +48 22 623 02 58

Liczba wyszukiwań: 241, ostatnio odwiedzony dnia: 18/06/2019
Autor: Trea

średnia ocena
4.9/5
na podstawie 6 opinii

Centrum Medycyny Naturalnej i Odnowy Biologicznej Trea to miejsce stworzone dla osób pragnących skorzystać z alternatywnych metod leczenia. U nas panuje ciepła i serdeczna atmosfera, elegancki wystrój, a człowiek jest otoczony troską profesjonalnych terapeutów. W Trea systematycznie poszerzamy wachlarz świadczonych usług po to, aby otoczyć Państwa jak najlepszą opieką. Zatrudniamy i współpracujemy z najlepszymi lekarzami i specjalistami terapii naturalnych, którzy poprzez stosowanie niekonwencjonalnych metod diagnostyki i leczenia, wykonywania zabiegów profilaktycznych osiągają najlepsze rezultaty lecznicze. Świat naturo-terapii to różnorodne sposoby dbałości o zdrowie, profilaktyka i leczenie. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i skorzystanie z usług naszych specjalistów. Nasza oferta obejmuje m.in.: - terapie medycyny naturalnej w tym akupunktura, akupresura, terapia manualna - bioenergoterapie - refleksologię - homeopatię - vega testy i detoksykację - kręgarstwo i chiropraktykę - masaże lecznicze i relaksacyjne - lifting twarzy - refleksologie stóp I wiele innych… TREA - Centrum Medycyny Naturalnej i Odnowy Biologicznej 00-679 Warszawa ul. Wilcza 52/50 Tel. +48226230258 Tel. +48 664 710 048 e-mail: info@trea.pl Zapraszamy Codziennie od 8:00 do 21:00 w soboty od 9:00 do 15:00

poznaj

opinie o TREA - Centrum Medycyny Naturalnej i Odnowy Biologicznej

autor: mic54@********** 2018-04-20 13:04:12
ip: **.***.***.**186

Najlepsze w Warszawie miejsce, gdzie leczą i udzielają fachowej pomocy lekarze naturopaci, homeopaci, rehabilitanci i specjaliści medycyny wschodniej. Wyleczyliście schorzenie, z którym zwykli lekarze nie dawali sobie rady. Polecam www.trea.pl

niezweryfikowana
autor: zoltan123@********** 2018-05-23 11:53:18
ip: ***.***.***.**238

Polecam to miejsce ze względu na krótkie terminy, wielu cenionych spejcjalistów i rozsądne ceny, na które może sobie pozwolić emeryt.

niezweryfikowana
autor: misi88@********* 2018-10-24 12:26:23
ip: **.***.***.**105

Najlepszy gabinet, w którym wykonują akupunkturę w jakim byłem. Wszystko przebiegło fachowo i sprawnie. Po prawidłowo wykonanym zabiegu akupunktury olegliwości szybko znikaja i często nie potrzeba stosować farmakologii.

niezweryfikowana
autor: jackdens@********** 2018-11-28 14:13:36
ip: ***.***.***.**.25

Trea oferuje cała gamę różnych zabiegów, badań, konsultacji specjalistycznych. Polecam szczególnie niedowiarkom. Niech przekonaja się na wlasnej skórze ze medycyna naturalna działa.

niezweryfikowana
autor: marian4322@********** 2019-02-22 10:21:07
ip: *.***.***.**.13

Trafnie postawiona diagnoza. Leczenie podjęte natychmiast z dobrym skutkiem. Polecam

niezweryfikowana
autor: jarokrzyz@********* 2019-03-27 13:21:33
ip: **.***.***.**220

100% skuteczności. W Trea wyleczyli moja córkę z alergii pokarmowej.

niezweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
14.06.2019

" Solidna firma z bardzo dobrą ofertą..."

31.05.2019

" Gorąco polecam salon..."

23.05.2019

" Bardzo fachowa i rzetelna..."

23.05.2019

" Serdecznie polecam..."

23.04.2019

" Zleciłem stworzenie..."

02.04.2019

" Podkarpacka Kancelaria..."

02.04.2019

" Posiadam kominek od firmy..."

02.04.2019

" ST-Tower - Developer..."

02.04.2019

" Polecam Monikę Szydak..."

GastroTeam - Catering i Organizacja Przyjęć
Warszawa
Parowcowa 18/22a
02-445

Auto-Widawski S.C.
Warszawa
Estrady 118
01-932

Ośrodek Szkoleniowy KONTIMEX
Warszawa
Zagłoby 23/88
02-495

Roco Clean Robert Karmarz
Warszawa
Hanki Ordonówny 19c/72
03-139

P.P.H. ALUMEX - Tomasz Rojda
Warszawa
Tuzycka 16
03-683

Matras S.A.
Warszawa
PL-02-232

Przedsiębiorstwo Matras S.A. z Warszawa...

BESTO Storage Sp.J.
Warszawa
Kłobucka 11
02-699

Polski Prąd S.A.
Warszawa
PL-02-867

Zakład firmy Polski Prąd S.A. mieści się w...

Przeglądasz informacje o firmie TREA - Centrum Medycyny Naturalnej i Odnowy Biologicznej. Opinia firmy posiada 6 komentarzy. Ogólna ocena firmy TREA - Centrum Medycyny Naturalnej i Odnowy Biologicznej wynosi niewiarygodna. Siedziba firmy TREA - Centrum Medycyny Naturalnej i Odnowy Biologicznej zlokalizowana jest w Warszawa Wilcza 52/50 00-679 data dodania 2018-03-29. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.