Znajdź Firmę
posiadamy 11260 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 471 opinii
poznaj
opinie o firmie

STELCO S.C.

województwo: małopolskie
adres: Kraków - Libertów Góra Libertowska 3, 30-444

e-mail: biuro@stelco.pl
strona: www.stelco.pl
telefon: 12 256 44 70

Liczba wyszukiwań: 432, ostatnio odwiedzony dnia: 25/05/2024
Autor: Stelco S.C.

średnia ocena
5/5
na podstawie 16 opinii

Nasza firma świadczy usługi w zakresie lakierowania proszkowego. Firma dysponuje nowoczesną linią, na której lakierowane proszkowo elementy są odpowiednio czyszczone (odtłuszczane), nanoszona jest farba, która utwardzana jest w piecu grzewczym. Dodatkowo świadczymy usługi w zakresie piaskowania oraz śrutowania elementów. Piaskujemy skorodowane elementy, przygotowujemy surowe oraz wcześniej malowane powierzchnie do dalszej obróbki w procesie lakierowania (malownia). Powłoki są dokładnie czyszczone za pomocą wysokociśnieniowego sprzętu do usuwania powłok. Korzystamy ze ścierniwa o różnej gradacji co pozwala na uzyskanie zróżnicowanej powierzchni. Posiadamy myjkę natryskową i stosujemy chemię, fosforowanie żelazowe. Do przemieszczania elementów całym procesie wykorzystujemy transport podwieszany co zapewnia dużą elastyczność. Piaskujemy również elementy drewniane jak, meble deski, elementy wystroju wnętrz, a także kamień (granit, marmur) w celu uzyskania powierzchni antypoślizgowej. Zapraszamy Stelco S.C. ul. Góra Libertowska 3, 30-444 Libertów - Kraków Tel: +48 12 256 44 70 Tel: +48 731 290 490 Tel kom: +48 501 499 963 e-mail: biuro@stelco.pl Pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16.

poznaj

opinie o STELCO S.C.

autor: mic54@********** 2018-04-18 15:54:18
ip: **.***.***.**186

Trwały i ładny efekt lakierowania proszkowego. Lakiernia wyposażona kompletnie, no i wspaniali fachowcy, którzy się tym zajmują. Jak najbardziej polecam www.stelco.pl

niezweryfikowana
autor: zoltan123@********** 2018-05-17 18:55:16
ip: ***.***.***.**238

Zawsze fachowo, zawsze dokładnie, zawsze za rozsądne pieniądze!

niezweryfikowana
autor: adam878malysz@********* 2022-01-31 12:53:30
ip: **.***.***.**159

Solidna lakiernia proszkowa, super fachowcy.

niezweryfikowana
autor: drtonakrszck@********* 2022-03-08 13:16:42
ip: **.***.***.**.55

Niezmiennie wysoka jakość usług lakierowania i piaskowania w konkurencyjnych cenach.

niezweryfikowana
autor: grindersonman@********* 2022-05-10 11:22:03
ip: ***.***.***.**239

Kawał dobrze wykonanej pracy.

niezweryfikowana
autor: adamfreds222@********* 2022-06-13 17:32:45
ip: ***.***.***.**217

Piaskowanie i malowanie proszkowe z super efektem i w rozsądnej cenie.

niezweryfikowana
autor: marjsxe@********* 2022-08-09 15:48:29
ip: **.***.***.**221

Lakierują i piaskują wszystko. U mnie były to balkony francuskie lakierowane na kolor czarny z połyskiem. Efekt naprawdę super.

niezweryfikowana
autor: gabiwozniak666@********* 2022-10-20 14:09:09
ip: *.***.***.**.63

Solidna piaskarnia i lakiernia proszkowa.

niezweryfikowana
autor: dobrarada22@********* 2022-11-17 17:01:59
ip: *.***.***.**.97

Znakomite efekty lakierowanie. Pomalowane powierzchnie wyglądają jakby były nowe.

niezweryfikowana
autor: adamfiga35@********* 2022-12-08 13:53:30
ip: *.***.***.**.33

Solidne efekty pracy panów-malarzy. I mimo tego, że trzeba zaczekać na wolny termin, to warto to zrobić, bo efekt jest niesamowity.

niezweryfikowana
autor: radziomajewski666@********* 2023-04-18 17:33:08
ip: ***.***.***.**178

Stelco to firma, której możemy zaufać w 100%. Ich profesjonalizm i doświadczenie gwarantuje nam, że zawsze otrzymamy produkt na najwyższym poziomie.

niezweryfikowana
autor: ewelabundz@********* 2023-05-18 16:30:04
ip: ***.***.***.**177

Jestem zachwycona jakością usług, jakie otrzymałam od Stelco! Moje felgi aluminiowe wyglądają teraz jak nowe po malowaniu proszkowym. Fachowa obsługa, szybki termin realizacji i przystępne ceny. Polecam wszystkim

niezweryfikowana
autor: 7zyczenbuzz@********* 2023-06-28 17:14:06
ip: ***.***.***.**122

Zdecydowałem się skorzystać z usług Stelco na podstawie pozytywnych rekomendacji i nie zawiodłem się. Ich praca z regeneracją felg to prawdziwa sztuka! Moje felgi wyglądają jak nowe, co odświeżyło cały wygląd mojego samochodu. Zdecydowanie polecam!

niezweryfikowana
autor: luckyflightsbuzz@********* 2023-07-31 12:24:25
ip: ***.***.***.**122

Mam starą Vespe, której elementy były bardzo zniszczone. Skorzystałem z usług Stelco do piaskowania i malowania proszkowego. Teraz moja Vespa wygląda jak nowa.

niezweryfikowana
autor: darianska8@********* 2023-08-17 12:57:56
ip: **.***.***.**.46

Piaskowanie kamienia? Kto by pomyślał! Zleciłem STELCO piaskowanie granitu na moim tarasie, aby uzyskać powierzchnię antypoślizgową. Efekt? Bezpieczniej i estetycznie

niezweryfikowana
autor: zobaczgumisia@********* 2023-09-27 12:36:02
ip: ***.***.***.**200

Dzięki Stelco moje auto jest teraz jak nowe! Wysoka jakość usług, miła obsługa i dobre ceny. Zdecydowanie polecam.

niezweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
25.02.2024

" Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni,..."

29.01.2024

" Nadgodziny przy z..."

07.11.2023

" Polecam firmę. Surowce..."

15.08.2023

"Współpraca z Cerplast to pewność, że..."

01.08.2023

"Podkarpacki Fundusz Rozwoju to niezastąpiona..."

30.08.2023

" nie polecam "

25.08.2023

"Kancelaria Pana Krzysztofa zawsze nas wspiera i..."

31.07.2023

"Polecam DATA Com. Internet radiowy działa bez..."

18.11.2022

"Polecam maszyny od Hasborg, sprzęt jest..."

19.10.2022

"Z noclegów w samych hotelu nigdy nie..."

Przeglądasz informacje o firmie STELCO S.C.. Opinia firmy posiada 16 komentarzy. Ogólna ocena firmy STELCO S.C. wynosi niewiarygodna. Siedziba firmy STELCO S.C. zlokalizowana jest w Kraków - Libertów Góra Libertowska 3 30-444 data dodania 2018-03-29. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.