Znajdź Firmę
posiadamy 100174 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 276 opinii
poznaj
opinie o firmie

Pg Pack Poland Przemyslaw Gawronski

adres: ul. Jana Pawla II 3, Sieradz

Liczba wyszukiwań: 348, ostatnio odwiedzony dnia: 26/04/2018
średnia ocena
5/5
na podstawie 16 opinii

Firma Pg Pack Poland Przemyslaw Gawronski prowadzi działalność w sektorze Spedycja. Biuro zarządu mieści się w miejscowości Sieradz, woj. lódzkie.

poznaj

opinie o Pg Pack Poland Przemyslaw Gawronski

autor: ~Krystek 2017-07-31 11:54:00
ip: **.***.***.**196

Profesjonalnie obsługują moją firmę w kwestii transportu już od kilku lat. Nigdy nie było problemu, dlatego szczerze mogę polecić.

zweryfikowana
autor: ~Jarek 2017-08-02 10:05:52
ip: ***.***.***.**141

jeśli chodzi o prace w pg pack to polecam. Dobre stawki, trasa rozplanowana realnie i z głową. Wszystkie warunku jasno przedstawione, a co najważniejsze - nie obcinają pieniędzy na wszystkim

zweryfikowana
autor: ~Michael 2017-08-07 10:07:41
ip: ***.***.***.**.38

przyzwoita firma jakich mało na rynku, jedna z niewielu, która nie leci w kulki. Konkret informacje, dobry kontakt, cena również w porządku

zweryfikowana
autor: ~Kaczy 2017-08-08 15:30:05
ip: ***.***.***.**.54

Można tam dobrze zarobić, kiedyś jeździłem i byłem zadowolony, gdyby nie to że zaangażowałem się w firmę żony to pewnie dalej bym tam pracował. Z szefem zawsze można się dogadać - pozdrawiam

zweryfikowana
autor: ~Borys 2017-08-11 09:20:21
ip: *.***.***.***.**116

Dobre podejście do klienta, firma elastyczna, można się dogadać według potrzeb. Jasne i klarowne zasady współpracy. Polecam

zweryfikowana
autor: ~Kaziu 2017-08-14 09:21:34
ip: *.***.***.***.**116

Firma sprawdzona wiele razy i na wielu trasach. Polecam

zweryfikowana
autor: ~Siwy 2017-08-17 09:32:30
ip: *.***.***.***.**104

dla mnie współpraca z PG Pack przebiega sprawnie. Ogólnie jestem zadowolony z ich usług, więc mogę szczerze polecić. Terminy dotrzymane, stawki dobre :)

zweryfikowana
autor: ~Olek 2017-09-04 09:09:06
ip: *.***.***.***.**159

sprawdzona firma, od lat korzystam z ich usług

zweryfikowana
autor: ~Grzegorz 2017-09-05 08:58:46
ip: *.***.***.***.**159

Dobra spedycja, mają doświadczenie na rynku i wiedzą co z czym się je :) spokojnie można im również zlecać transport

zweryfikowana
autor: ~Bat 2017-09-06 13:58:30
ip: *.***.***.***.**159

Słowne szefostwo. Nie zalegają z płatnościami i zapewniają dobre warunki pracy

zweryfikowana
autor: ~Krzysiek 2017-09-07 09:19:12
ip: *.***.***.***.**159

Zgadzam się z wcześniejszymi opiniami. Ogólnie mają bardzo ogarniętego spedytora, więc ma swój spory wkład w działanie firmy. Zawsze pod telefonem, więc nie ma problemu z kontaktem :)

zweryfikowana
autor: ~Jan 2017-09-11 09:11:12
ip: *.***.***.***.**164

Dobra firma, jak na okolicę to nie ma co daleko szukać. Polecam i Pozdrawiam właściciela.

zweryfikowana
autor: ~Sebastian 2017-09-13 09:00:03
ip: *.***.***.***.**164

Firma nie naciąga, nie kombinuje tylko rzetelnie wykonuje swoje zlecenia. Jak coś pójdzie nie tak to szczerze mówią, a nie czekają aż sytuacja się pogorszy :)

niezweryfikowana
autor: ~Sebastian 2017-09-13 09:01:05
ip: *.***.***.***.**164

Firma nie naciąga, nie kombinuje tylko rzetelnie wykonuje swoje zlecenia. Jak coś pójdzie nie tak to szczerze mówią, a nie czekają aż sytuacja się pogorszy :)

niezweryfikowana
autor: ~Sebastian 2017-09-13 09:04:25
ip: *.***.***.***.**164

Firma nie naciąga, nie kombinuje, tylko rzetelnie wykonuje swoje zadania. Jak coś się dzieje nie tak to mówią szczerze i nie czekają aż sytuacja się pogorszy albo problem sam się rozwiąże.

zweryfikowana
autor: ~Snickers 2017-09-13 13:49:13
ip: *.***.***.***.**164

Sprawdzona firma, sprawne busy, kontakt ze spedytorem mistrzowski. A co w sumie w tym wszystkim najważniejsze to ceny za przewóz nie zbiją z nóg :)

zweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
23.04.2018

" Firma dobrze prowadzona,..."

23.04.2018

" Duży wybór kamienia,..."

20.04.2018

" Najlepsze w Warszawie miejsce,..."

18.04.2018

" The Carbar czyli..."

18.04.2018

" Sklep zaopatrzony w piece..."

18.04.2018

" Trwały i ładny efekt..."

18.04.2018

" Super zgrana ekipa z..."

17.04.2018

" Ci panowie znają się na..."

17.04.2018

" Luksus i nowoczesność w..."

17.04.2018

" Na próżno szukać w..."

Przedsiębiorstwo Wodomierze Sp. z o.o. posiada...

Firma Future Club Sklep z Odzieza Damska...

Przedsiębiorstwo Przewozy Regionalne Sp. z...

Przedsiębiorstwo Kwarciarz Dorota Uslugi...

Oferta firmy Centralna Informacja Krajowego...

Działalność firmy Zaklad Uslugowo-Handlowy...

Działalność firmy Regionalna Dyrekcja...

Auto Karol Oganiaczyk
Sieradz
PL-98200

Działalność gospodarcza Auto Karol...

Przeglądasz informacje o firmie Pg Pack Poland Przemyslaw Gawronski. Opinia firmy posiada 16 komentarzy. Ogólna ocena firmy Pg Pack Poland Przemyslaw Gawronski wynosi Wiarygodny. Siedziba firmy Pg Pack Poland Przemyslaw Gawronski zlokalizowana jest w Sieradz PL-98200 data dodania 2016-09-01. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.