Znajdź Firmę
posiadamy 100180 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 347 opinii
poznaj
opinie o firmie

Pg Pack Poland Przemyslaw Gawronski

adres: ul. Jana Pawla II 3, Sieradz

Liczba wyszukiwań: 498, ostatnio odwiedzony dnia: 10/12/2018
średnia ocena
5/5
na podstawie 16 opinii

Firma Pg Pack Poland Przemyslaw Gawronski prowadzi działalność w sektorze Spedycja. Biuro zarządu mieści się w miejscowości Sieradz, woj. lódzkie.

poznaj

opinie o Pg Pack Poland Przemyslaw Gawronski

autor: ~Krystek 2017-07-31 11:54:00
ip: **.***.***.**196

Profesjonalnie obsługują moją firmę w kwestii transportu już od kilku lat. Nigdy nie było problemu, dlatego szczerze mogę polecić.

zweryfikowana
autor: ~Jarek 2017-08-02 10:05:52
ip: ***.***.***.**141

jeśli chodzi o prace w pg pack to polecam. Dobre stawki, trasa rozplanowana realnie i z głową. Wszystkie warunku jasno przedstawione, a co najważniejsze - nie obcinają pieniędzy na wszystkim

zweryfikowana
autor: ~Michael 2017-08-07 10:07:41
ip: ***.***.***.**.38

przyzwoita firma jakich mało na rynku, jedna z niewielu, która nie leci w kulki. Konkret informacje, dobry kontakt, cena również w porządku

zweryfikowana
autor: ~Kaczy 2017-08-08 15:30:05
ip: ***.***.***.**.54

Można tam dobrze zarobić, kiedyś jeździłem i byłem zadowolony, gdyby nie to że zaangażowałem się w firmę żony to pewnie dalej bym tam pracował. Z szefem zawsze można się dogadać - pozdrawiam

zweryfikowana
autor: ~Borys 2017-08-11 09:20:21
ip: *.***.***.***.**116

Dobre podejście do klienta, firma elastyczna, można się dogadać według potrzeb. Jasne i klarowne zasady współpracy. Polecam

zweryfikowana
autor: ~Kaziu 2017-08-14 09:21:34
ip: *.***.***.***.**116

Firma sprawdzona wiele razy i na wielu trasach. Polecam

zweryfikowana
autor: ~Siwy 2017-08-17 09:32:30
ip: *.***.***.***.**104

dla mnie współpraca z PG Pack przebiega sprawnie. Ogólnie jestem zadowolony z ich usług, więc mogę szczerze polecić. Terminy dotrzymane, stawki dobre :)

zweryfikowana
autor: ~Olek 2017-09-04 09:09:06
ip: *.***.***.***.**159

sprawdzona firma, od lat korzystam z ich usług

zweryfikowana
autor: ~Grzegorz 2017-09-05 08:58:46
ip: *.***.***.***.**159

Dobra spedycja, mają doświadczenie na rynku i wiedzą co z czym się je :) spokojnie można im również zlecać transport

zweryfikowana
autor: ~Bat 2017-09-06 13:58:30
ip: *.***.***.***.**159

Słowne szefostwo. Nie zalegają z płatnościami i zapewniają dobre warunki pracy

zweryfikowana
autor: ~Krzysiek 2017-09-07 09:19:12
ip: *.***.***.***.**159

Zgadzam się z wcześniejszymi opiniami. Ogólnie mają bardzo ogarniętego spedytora, więc ma swój spory wkład w działanie firmy. Zawsze pod telefonem, więc nie ma problemu z kontaktem :)

zweryfikowana
autor: ~Jan 2017-09-11 09:11:12
ip: *.***.***.***.**164

Dobra firma, jak na okolicę to nie ma co daleko szukać. Polecam i Pozdrawiam właściciela.

zweryfikowana
autor: ~Sebastian 2017-09-13 09:00:03
ip: *.***.***.***.**164

Firma nie naciąga, nie kombinuje tylko rzetelnie wykonuje swoje zlecenia. Jak coś pójdzie nie tak to szczerze mówią, a nie czekają aż sytuacja się pogorszy :)

niezweryfikowana
autor: ~Sebastian 2017-09-13 09:01:05
ip: *.***.***.***.**164

Firma nie naciąga, nie kombinuje tylko rzetelnie wykonuje swoje zlecenia. Jak coś pójdzie nie tak to szczerze mówią, a nie czekają aż sytuacja się pogorszy :)

niezweryfikowana
autor: ~Sebastian 2017-09-13 09:04:25
ip: *.***.***.***.**164

Firma nie naciąga, nie kombinuje, tylko rzetelnie wykonuje swoje zadania. Jak coś się dzieje nie tak to mówią szczerze i nie czekają aż sytuacja się pogorszy albo problem sam się rozwiąże.

zweryfikowana
autor: ~Snickers 2017-09-13 13:49:13
ip: *.***.***.***.**164

Sprawdzona firma, sprawne busy, kontakt ze spedytorem mistrzowski. A co w sumie w tym wszystkim najważniejsze to ceny za przewóz nie zbiją z nóg :)

zweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
11.12.2018

" W firmie to kierowców nie wiem..."

11.10.2018

" Solidny deweloper. Jeśli..."

01.09.2018

" Polecam"

07.06.2018

" Przy zakupach za 600 zł..."

06.06.2018

"Drodzy Państwo, Ja miałem pecha być u nich..."

23.05.2018

" Super stowarzyszenie,..."

10.05.2018

"Dla ludzi logicznie myslacych i dojrzalych..."

09.05.2018

" Remont domu i wykonanie..."

23.04.2018

" Firma dobrze prowadzona,..."

Oferta firmy Policealne Studium Zaoczne w...

Oferta firmy Panstwowa Inspekcja Pracy Okregowy...

Firma Komenda Powiatowa Panstwowej Strazy...

Działalność firmy Milek Krzysztof Osrodek...

Firma Telewizja TV Miejska Sieradz działa w...

Specjalizacja firmy Wasco Lukasz Wasiluk to...

Firma Jarecki Jaroslaw Stanioch działa w...

Przeglądasz informacje o firmie Pg Pack Poland Przemyslaw Gawronski. Opinia firmy posiada 16 komentarzy. Ogólna ocena firmy Pg Pack Poland Przemyslaw Gawronski wynosi Wiarygodny. Siedziba firmy Pg Pack Poland Przemyslaw Gawronski zlokalizowana jest w Sieradz PL-98200 data dodania 2016-09-01. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.