Znajdź Firmę
posiadamy 100174 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 276 opinii
poznaj
opinie o firmie

Makbud S.C. Ewa Jedrychowicz Miroslaw Klimek

adres: ul. Nadarzynska 77, Grodzisk Maz.

Liczba wyszukiwań: 213, ostatnio odwiedzony dnia: 26/04/2018
średnia ocena
4.2/5
na podstawie 3 opinii

Specjalizacja firmy Makbud S.C. Ewa Jedrychowicz Miroslaw Klimek to Deweloperzy. Centrala firmy usytuowana jest w województwie mazowieckie, pod adresem ul. Nadarzynska 77, Grodzisk Maz., Grodzisk Mazowiecki.

poznaj

opinie o Makbud S.C. Ewa Jedrychowicz Miroslaw Klimek

autor: maja_dudek9988@********** 2018-01-11 16:00:21
ip: ***.***.***.**153

W tamtym roku kupiłam dom na osiedlu Włocławska. To była miłość od pierwszego wejrzenia i strzał w dziesiątkę. Piękna, zielona okolica, nieopodal lasek, domy/segmenty bardzo nowoczesne, luksusowe, przyciągające wzrok. Budynki dobrze docieplone i zaizolowane. Cena naprawdę przystępna. Polecam tego dewelopera.

niezweryfikowana
autor: minow343@********** 2018-02-21 17:23:21
ip: ***.***.***.**233

Deweloper, który interesuje się klientami nawet po wpłacie przez zainteresowanego pieniędzy. Za to macie u mnie duży plus. pozdrawiam, Klient

niezweryfikowana
autor: halina.mlyna@********** 2018-03-15 17:10:23
ip: ***.***.***.**233

Jest dokładnie tak jak obiecywali. Jest ciepło i przytulnie. W domu nie ma wilgoci, ściany nie pękają, a dzięki temu, że budynek jest dobrze ocieplony, płacimy za ogrzewanie tyle co nic. Zajrzyjcie na stronę dewelopera www.makbud.pl

niezweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
23.04.2018

" Firma dobrze prowadzona,..."

23.04.2018

" Duży wybór kamienia,..."

20.04.2018

" Najlepsze w Warszawie miejsce,..."

18.04.2018

" The Carbar czyli..."

18.04.2018

" Sklep zaopatrzony w piece..."

18.04.2018

" Trwały i ładny efekt..."

18.04.2018

" Super zgrana ekipa z..."

17.04.2018

" Ci panowie znają się na..."

17.04.2018

" Luksus i nowoczesność w..."

17.04.2018

" Na próżno szukać w..."

Siedziba firmy Braun Lech Uslugowy Zaklad...

Powiatowy Zarzad Dróg
Grodzisk Mazowiecki

Powiatowy Zarzad Dróg z Grodzisk Mazowiecki to...

Specjalizacja firmy Fresh Logistics Sp. z o.o....

Siedziba firmy Trzcinski Arkadiusz Zaklad...

Firma Marika Przedsiebiorstwo Handlowo-Uslugowe...

Kólko Rolnicze
Grodzisk Mazowiecki

Oferta firmy Kólko Rolnicze obejmuje usługi z...

Makbud S.C.
Grodzisk Mazowiecki
Nadarzyńska 77
05-825

Firma Pamix Firma Handlowo-Uslugowa Katarzyna...

Przeglądasz informacje o firmie Makbud S.C. Ewa Jedrychowicz Miroslaw Klimek. Opinia firmy posiada 3 komentarzy. Ogólna ocena firmy Makbud S.C. Ewa Jedrychowicz Miroslaw Klimek wynosi Wiarygodny. Siedziba firmy Makbud S.C. Ewa Jedrychowicz Miroslaw Klimek zlokalizowana jest w Grodzisk Mazowiecki data dodania 2016-09-01. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.