Znajdź Firmę
posiadamy 154 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 458 opinii
poznaj
opinie o firmie

Inter-Trans Przeprowadzki Ewa Wojnowska

adres: Warszawa Połczyńska 21a, 01-378
e-mail: przeprowadzki@przeprowadzki.waw.pl
strona: www.przeprowadzki.waw.pl

Liczba wyszukiwań: 463, ostatnio odwiedzony dnia: 13/10/2019
Autor: Inter-Trans

średnia ocena
5/5
na podstawie 7 opinii

Firma Inter Trans działa na rynku od 1999 roku. Oferujemy profesjonalne przeprowadzki. Posiadamy duże doświadczenie w realizacji przewozów, odpowiednio dużą flotę samochodów oraz wykwalifikowany personel. Nasza specjalizacja to przeprowadzki mieszkań i domów, biur, archiwów, firm, przewóz pianin, fortepianów, sejfów i sprzętu komputerowego. Podejmujemy zlecenia międzymiastowe i międzynarodowe. Dysponujemy pełną gamą materiałów pakowych potrzebnych do przeprowadzki tj. papier pakowy, folia stretch, folia bąbelkowa, koce, kartony na książki i szkło, kartony na ubrania wiszące, taśmy etc. Naszym klientom zapewniamy pełne bezpieczeństwo dzięki posiadaniu polisy przewoźnika oraz ofertę na dodatkowe ubezpieczenie przedmiotu przeprowadzki. Profesjonalne i rzetelne podejście do klienta pozwala nam terminowo i zgodnie z ustaleniami zrealizować powierzoną nam przez Państwa przeprowadzkę. Gwarantujemy kompleksową obsługę od momentu spotkania z naszym przedstawicielem, który przedstawi Państwu różne warianty realizacji przeprowadzki, poprzez proces tworzenia harmonogramu dostosowanego do Państwa potrzeb, realizację przeprowadzki, kończąc na serwisie "po przeprowadzkowym", kiedy nasza ekipa zapewni pomoc i odbierze puste opakowania. Pragniemy zapewnić, że wszystkie prace wykonywane przez naszą firmę są zgodnie z zasadami BHP i z zachowaniem zasad bezpieczeństwa zarówno pracowników jak i przenoszonego mienia (polisa ubezpieczeniowa firmy). Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani usługą przeprowadzki prosimy o kontakt z naszym przedstawicielem w celu umówienia spotkania. Omówimy na nim szczegóły przeprowadzki uwzględniając Państwa uwagi i życzenia oraz ustalimy cenę / kosztorys za przeprowadzkę. Inter-Trans Przeprowadzki Ewa Wojnowska Ul. Połczyńska 21a 01-378 Warszawa Tel: +48 22 728-90-75 Fax: +48 22 666-93-06 Mobile: +48 692-323-969 e-mail: przeprowadzki@przeprowadzki.waw.pl

poznaj

opinie o Inter-Trans Przeprowadzki Ewa Wojnowska

autor: ~Monika 2016-12-15 13:14:45
ip: ***.***.***.**235

Przeprowadzka z kawalerki do M3 trwała jeden dzień! Wszystkie ciężkie przedmioty (meble, lodówka, pralka etc) wniesione do nowego domu i ustawione we wskazanym miejscu. Jestem bardzo zadowolona z usług, dlatego piszę ten komentarz.

zweryfikowana
autor: mattt 2017-01-03 18:03:58
ip: **.***.***.**.27

firma jest ok

zweryfikowana
autor: ~Małż 2017-01-13 16:03:32
ip: ***.***.***.**106

Dobra i niedroga firma. Raz korzystałem i mogę polecić. Przeprowadzka zorganizowana i przeprowadzona w ekspresowym tempie.

zweryfikowana
autor: ~Minki 2017-02-05 18:02:36
ip: ***.***.***.**106

Niedroga i uczciwa firma przeprowadzkowa. Warto powierzyć przeprowadzkę Inter-Trans, ponieważ nie ma sensu męczyć się z przewożeniem całego dorobku samemu. POLECAM!

niezweryfikowana
autor: ~Bodzio 2017-05-10 11:00:53
ip: ***.***.***.**143

Szybko, sprawnie, bezpiecznie i niedrogo. Jeżeli można za niewielkie pieniądze wynająć firmę przeprowadzkową, która zrobi za nas wszystko, to po co się męczyć samemu? ;)

niezweryfikowana
autor: ~Zibi 2017-07-10 18:32:40
ip: **.***.***.**.75

Przeprowadzka przebiegła szybko i bez zastrzeżeń. www.przeprowadzki.waw.pl to firma, której można zaufać.

niezweryfikowana
autor: ~Michał 2017-08-17 13:45:05
ip: ***.***.***.**215

Kiedyś organizowałem przeprowadzkę sam. Koniec końców wszystko to trwało 1,5 tygodnia, ja byłem zmęczony i obolały. Naprawdę nie warto tego robić samemu, ponieważ powierzenie przeprowadzki firmie nie kosztuje wiele, a pozwala nam zaoszczędzić czas i kręgosłup. Inter-Trans to bardzo dobra firma. Polecam www.przeprowadzki.waw.pl

zweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
14.06.2019

" Solidna firma z bardzo dobrą ofertą..."

31.05.2019

" Gorąco polecam salon..."

23.05.2019

" Bardzo fachowa i rzetelna..."

23.05.2019

" Serdecznie polecam..."

23.04.2019

" Zleciłem stworzenie..."

02.04.2019

" Podkarpacka Kancelaria..."

02.04.2019

" Posiadam kominek od firmy..."

02.04.2019

" ST-Tower - Developer..."

02.04.2019

" Polecam Monikę Szydak..."

Ośrodek Szkoleniowy KONTIMEX
Warszawa
Zagłoby 23/88
02-495

GastroTeam - Catering i Organizacja Przyjęć
Warszawa
Parowcowa 18/22a
02-445

P.P.H. ALUMEX - Tomasz Rojda
Warszawa
Tuzycka 16
03-683

Roco Clean Robert Karmarz
Warszawa
Hanki Ordonówny 19c/72
03-139

Auto-Widawski S.C.
Warszawa
Estrady 118
01-932

Matras S.A.
Warszawa
PL-02-232

Przedsiębiorstwo Matras S.A. z Warszawa...

Przedsiębiorstwo British American Tobacco...

Przeglądasz informacje o firmie Inter-Trans Przeprowadzki Ewa Wojnowska. Opinia firmy posiada 7 komentarzy. Ogólna ocena firmy Inter-Trans Przeprowadzki Ewa Wojnowska wynosi wiarygodna. Siedziba firmy Inter-Trans Przeprowadzki Ewa Wojnowska zlokalizowana jest w Warszawa Połczyńska 21a 01-378 data dodania 2016-11-22. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.