Znajdź Firmę
posiadamy 154 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 443 opinii
poznaj
opinie o firmie

Biuro projektowe Oscar Dekoracje

województwo: podkarpackie
adres: Rzeszów Matejki 12, 35-105

e-mail: oscar-dekoracje@tlen.pl
Biuro projektowe w Rzeszowie
telefon: 503148064

Liczba wyszukiwań: 123, ostatnio odwiedzony dnia: 22/08/2019
średnia ocena
4.5/5
na podstawie 4 opinii

Biuro projektowe Oscar Dekoracje znajduje się w Rzeszowie i zajmuje się projektowaniem i tworzeniem komfortowych, funkcjonalnych i spełniających wszystkie wymagania klientów wnętrz dla mieszkań i budynków komercyjnych. Dodatkowo, tworzy oryginalne kompozycje kwiatowe i zajmuje się też dekoratorstwem. 

poznaj

opinie o Biuro projektowe Oscar Dekoracje

autor: maria@***** 2019-04-02 08:54:53
ip: *.***.***.**6.3

Polecam Biuro projektowe Oscar Dekoracje - stworzyli dl amnie projekt przepieknej kuchni jestem pod wrazeniem tylko gotowac!

zweryfikowana
autor: maria@***** 2019-04-02 08:55:01
ip: ***.***.**16.

Polecam Biuro projektowe Oscar Dekoracje - stworzyli dl amnie projekt przepieknej kuchni jestem pod wrazeniem tylko gotowac!

zweryfikowana
autor: rafał.zabek@***** 2019-05-24 14:31:18
ip: ***.***.**16.

Mają bardzo fajne ceny na projekty typowe. Szukałem odpowiedniego projektu na wąską działkę, w Kbprojekt znalazłem Stroiczkę DM-6622. Pasuje idealnie, niska cena to prawie za darmo, nie ma się co zastanawiać tylko brać. Jakość opracowania na wysokim poziomie, nie ma się do czego przyczepić, plus jest projektowana charakterystyka energetyczna i można domówić kosztorys jak ktoś potrzebuje. Miła i fachowa obsługa. Polecam!

zweryfikowana
autor: biuro@************** 2019-05-24 14:32:35
ip: **.***.***.**.65

bardzo pozytywne wrazenie zostawilo u mnie biuro projektowe oscar - swietnie wspominam kontakt i projekty, wspolpraca szybka

zweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
14.06.2019

" Solidna firma z bardzo dobrą ofertą..."

31.05.2019

" Gorąco polecam salon..."

23.05.2019

" Bardzo fachowa i rzetelna..."

23.05.2019

" Serdecznie polecam..."

23.04.2019

" Zleciłem stworzenie..."

02.04.2019

" Podkarpacka Kancelaria..."

02.04.2019

" Posiadam kominek od firmy..."

02.04.2019

" ST-Tower - Developer..."

02.04.2019

" Polecam Monikę Szydak..."

FHU Respharm Filip Dryzner
Rzeszów
Miłocińska 95/3
35-232

Terapia manualna Rzeszów
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045

Mebelki.pl - Sklep meblowy dla dzieci
Rzeszów
Langiewicza 33
35-021

Rail-Service Szklane balustrady balkonowe
Rzeszów
Warszawska 71
35-230

Developres Sprawdzony Developer
Rzeszów
Architektów 1/45
35-082

Przeglądasz informacje o firmie Biuro projektowe Oscar Dekoracje. Opinia firmy posiada 4 komentarzy. Ogólna ocena firmy Biuro projektowe Oscar Dekoracje wynosi Wiarygodny. Siedziba firmy Biuro projektowe Oscar Dekoracje zlokalizowana jest w Rzeszów Matejki 12 35-105 data dodania 2018-12-14. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.