Znajdź Firmę
posiadamy 154 firm w naszym serwisie
Dodaj do bazy
posiadamy 437 opinii
poznaj
opinie o firmie

Auto-Widawski S.C.

województwo: mazowieckie
adres: Warszawa Estrady 118, 01-932

e-mail: halina.mlyna@interia.pl
strona: www.autowidawski.pl
telefon: 501306277

Liczba wyszukiwań: 73, ostatnio odwiedzony dnia: 14/07/2019
Autor: Auto-Widawski S.C.

średnia ocena
4.7/5
na podstawie 3 opinii

Serwis Auto-Widawski to firma rodzinna, która istnieje na rynku od roku 1982. Należymy do sieci EuroWarsztat skupiającej niezależne serwisy w całej Europie i dbającej o wysoki standard świadczonych usług. Współpracujemy ze wszystkimi zakładami ubezpieczeń, a od 2007 r. jesteśmy partnerami i przedstawicielami towarzystw Aviva S.A., Warta S.A. i Uniqa S.A., dla których obsługujemy szkody w przyśpieszonym trybie samo – likwidacji. Nasi pracownicy to zespół doświadczonych blacharzy, lakierników i mechaników, dzięki którym realizujemy naprawy wysokiej jakości przy jednoczesnym zachowaniu atrakcyjnej ceny dla klienta. W zakres naszych usług wchodzi: 1. Blacharstwo 2. Lakiernictwo 3. Naprawy powypadkowe 4. Mechanika pojazdowa 5. Serwis klimatyzacji 6. Klejenie zderzaków Adres: Ul. Estrady 118 01-932 Warszawa Tel: (22) 835 06 81, +48 501 306 277 E-mail: biuro@autowidawski.pl

poznaj

opinie o Auto-Widawski S.C.

autor: aldona4@********** 2018-04-04 15:16:53
ip: **.***.***.**210

www.autowidawski.pl, to najlepszy warsztat po tej stronie Wisły. Jeżdżę tam nieprzerwanie od kilkunastu lat.

niezweryfikowana
autor: zoltan123@********** 2018-05-09 14:18:54
ip: **.***.***.**.95

Auto-Widawski może nie jest najtańszym warsztatem, ale chłopaki są naprawdę dobrzy w tym co robią i w dodatku uczciwi, co dziś rzadko się zdarza w przypadku mechaników samochodowych.

niezweryfikowana
autor: augustingelstorpe@********* 2019-07-04 17:06:33
ip: ***.***.***.**186

Takich mechaników samochodowych to ja szanuję. Zawsze wiedzą co samochodowi dolega i wiedzą jak to naprawić.

niezweryfikowana
Podziel się swoją opinią
Ostatnie
Komentarze
14.06.2019

" Solidna firma z bardzo dobrą ofertą..."

31.05.2019

" Gorąco polecam salon..."

23.05.2019

" Bardzo fachowa i rzetelna..."

23.05.2019

" Serdecznie polecam..."

23.04.2019

" Zleciłem stworzenie..."

02.04.2019

" Podkarpacka Kancelaria..."

02.04.2019

" Posiadam kominek od firmy..."

02.04.2019

" ST-Tower - Developer..."

02.04.2019

" Polecam Monikę Szydak..."

BESTO Storage Sp.J.
Warszawa
Kłobucka 11
02-699

Comfortbe-Softbe
Warszawa
Ostrzycka 2/4
04-035

GastroTeam - Catering i Organizacja Przyjęć
Warszawa
Parowcowa 18/22a
02-445

Inter-Trans Przeprowadzki Ewa Wojnowska
Warszawa
Połczyńska 21a
01-378

Firma Inter Trans działa na rynku od 1999...

P.P.H. ALUMEX - Tomasz Rojda
Warszawa
Tuzycka 16
03-683

Ośrodek Szkoleniowy KONTIMEX
Warszawa
Zagłoby 23/88
02-495

Przeglądasz informacje o firmie Auto-Widawski S.C.. Opinia firmy posiada 3 komentarzy. Ogólna ocena firmy Auto-Widawski S.C. wynosi niewiarygodna. Siedziba firmy Auto-Widawski S.C. zlokalizowana jest w Warszawa Estrady 118 01-932 data dodania 2018-03-29. U nas znajdziesz wszystkie potrzebne informacje na temat tej firmy.